Πέμπτη 26 Ιουλίου 2018

Θέλουν όλα τα κανάλια τύπου ΕΡΤ στο Μαξίμου και έκαναν επίθεση στον ΣΚΑΙ




Απίστευτη και καθεστωτική κίνηση από το Μαξίμου και τον Αλέξη Τσίπρα προσωπικά, που επιτέθηκαν στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ επειδή παρουσιάζει την αλήθεια και δεν μεταδίδει την προπαγάνδα του "δεν τρέχει τίποτα" όπως θα ήθελε το ακροαριστερό καθεστώς του Μαξίμου και παρουσιάζει η ΕΡΤ.

Από την πρώτη ημέρα τον μεταδόσεων το Μαξίμου και τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, προσπαθούσαν με κάθε τρόπο να κατηγορήσουν τον ΣΚΑΙ ότι λέει και παρουσιάζει υπερβολές μέχρι να αρχίζουν όλοι να το βουλώνουν βλέποντας το μέγεθος της καταστροφής.

Αφορμή της ανακοίνωσης του Μαξίμου έδωσε το ρεπορτάζ που μετέδωσε ο σταθμός περί πρόθεσης του Α. Τσίπρα για για "καρατομήσεις" των αρχηγών της Πυροσβεστικής και της Αστυνομίας.

Στις ανακοινώσεις τους, Μαξίμου και ΣΥΡΙΖΑ επιτίθενται σφόδρα με πρωτοφανώς οξείς τρόπους στον ΣΚΑΙ με το κόμμα μάλιστα να ανακοινώνει ότι τα στελέχη του δεν θα συμμετάσχουν ξανά σε εκπομπές του σταθμού.

Η ανακοίνωση του Μαξίμου :

Η απάντηση του ΣΚΑΙ : 

«Ο ΣΚΑΪ επιτελεί με επαγγελματισμό και αντικειμενικότητα τη δημοσιογραφική του αποστολή. Έχει σταθεί με συνέπεια στην αλαζονεία και την έπαρση πολλών κυβερνήσεων. 
Η σημερινή ανακοίνωση του Μεγάρου Μαξίμου ξεπερνάει κάθε όριο και δείχνει που το έχει οδηγήσει η ανασφάλεια και η ανεπάρκεια διαχείρισης μίας μεγάλης κρίσης. 
Δεν θα το ακολουθήσουμε, θα συνεχίσουμε να κάνουμε τη δουλειά μας όπως ξέρουμε. 
Οι πολίτες γνωρίζουν άλλωστε ποιος κάνει φτηνή και άθλια προπαγάνδα και ποιος κάνει τη δουλειά του. 
Το αποδεικνύουν με την εμπιστοσύνη που έχουν δείξει στον ΣΚΑΪ αυτές τις δύσκολες ημέρες και αυτό είναι το μόνο που μας ενδιαφέρει γιατί οι κυβερνήσεις έρχονται και παρέρχονται»




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου