Παρασκευή 4 Μαΐου 2018

Αφήνουν τα ΑΜΕΑ χωρίς λεφτά! Δέν έχουν υπογράψει τις πληρωμές για τα προνοιακά επιδόματα



Συνέβη και αυτό με την πρώτη φορά αριστερά και δεν έχει υπογραφεί ακόμα η απόφαση για να πιστωθούν τα χρήματα στους Δήμους ώστε να πληρωθούν από την Δευτέρα 7/5/2018 και έως 15/05/2018 τα προνοιακά επιδόματα στα ΑΜΕΑ.

Μέχρι πρόσφατα και για χρόνια και έως την πρώτη του εκάστοτε μήνα πληρωμών, πήγαινε υπογραμμένη η απόφαση από το υπουργείο εσωτερικών προς τους Δήμους με τα ανάλογα ποσά για να πληρωθούν τα προνοιακά τους επιδόματα τα άτομα με ειδικές ανάγκες.

Οι δικαιούχοι Δήμοι έχουν ήδη ενημερώσει το ΥΠ.ΕΣ., από την Παρασκευή 27 Απριλίου 2018, για τα ποσά που απαιτούνται, ώστε να καταβληθούν τα προνοιακά επιδόματα του διμήνου.

Αυτή την φορά και μέχρι σήμερα 4/5/2018 κανένας της πρώτης φοράς αριστερά αρμόδιος του υπουργείου εσωτερικών δεν έχει μπει στον κόπο να βάλει μία υπογραφή με αποτέλεσμα να αφήνουν τα ΑΜΕΑ χωρίς τα χρήματα στην ώρα τους.

Αυτό σημαίνει ότι στην καλύτερη τα επιδόματα θα πληρωθούν από τις 15 Μαίου και μετά και στην χειρότερη τέλος του μήνα γιατί απλά ο αριστερός αρμόδιος αγνόησε και αδιαφόρησε για αυτές τις ευπαθείς ομάδες.

Σημειώνουμε ότι πολλά άτομα με ειδικές ανάγκες ζουν αποκλειστικά με αυτά τα επιδόματα και πληρώνουν λογαριασμούς, με αποτέλεσμα να υπάρχει θέμα σοβαρό σε χιλιάδες συνανθρώπους μας.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου