Κυριακή, 20 Αυγούστου 2017

Στήν βίλα του Λαζόπουλου στην Πάρο κρυβόταν ο Τσίπρας κάνοντας διακοπέςΔιαβάσαμε τα νέα και μάθαμε επιτέλους που κρυβόταν ο Τσίπρας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του δημοσιογράφου Γιώργου Παπαχρήστου για τα "ΝΕΑ", τις ημέρες που γινότανε χαμός και καίγονταν τα πάντα στην Αττική, ο Αλέξης Τσίπρας έτρωγε τεράστιες σιναγρίδες στην βίλα του Λάκη Λαζόπουλου στην Πάρο.

Έγραψε ο κ. Παπαχρήστος:

«Σε γνωστή ψαροταβέρνα του νησιού κειμένη παρά την περιοχή Αμπελάς υπουργός της Κυβέρνησης (του οποίου το όνομα αισθάνομαι μία αποστροφή και να αναφέρω…) παρήγγειλε μια συναγρίδα, βάρους και μεγέθους… αρνιού, με την εντολή να σταλεί στο «σπίτι του Λαζόπουλου, έχει τραπέζι στον Τσίπρα».

Ο Λαζόπουλος ήταν στην Πάρο, αυτό βεβαιωμένο -τον είδα ένα βράδυ, αργά, να κόβει βόλτες με την παρέα του στην Νάουσα, αλλά δεν μιλήσαμε (την προηγούμενη φορά που είχαμε τρακαριστεί και χαιρετηθεί ήταν τον περασμένο Ιανουάριο στο Σεν Ζερμέν, στο Παρίσι και μετά έκανε παράπονα σε κάτι δικούς μου που το ανέφερα κάπου).

Ο Λαζόπουλος, που έχει ένα υπέροχο σπίτι στον Άγιο Ανδρέα απέναντι από τις περίφημες Κολυμπήθρες της Πάρου, δυνητικά θα μπορούσε να είχε φιλοξενήσει τον Τσίπρα στις κρίσιμες εκείνες ημέρες των πυρκαγιών που ο (για silver alert) Πρωθυπουργός ήταν άφαντος».


Αντιδράσεις:

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου