Σάββατο, 5 Νοεμβρίου 2016

Τα καθιερωμένα ψέματα και φίδια πέταξε μετά την ορκωμοσία ο αποτυχημένος ΤσίπραςΚώστας Βουκελάτος

Χωρίς να ντρέπεται και με την συνήθη του τακτική ο Τσίπρας μετά την ορκωμοσία είπε αυτά που θέλει να ακούσει ο ίδιος στην εικονική πραγματικότητα που ζει : "Βγαίνουμε στο ξέφωτο της ανάπτυξης"

Και οι Έλληνες που τον ακούν αφού δεν μπορούν να τον πλακώσουν στα χαστούκια σπάνε πράγματα στο σπίτι εξοργισμένοι!!!!!

Αντρόπιαστος όπως πάντα είπε ο δυστυχώς ακόμα πρωθυπουργός μας αλλά ευτυχώς με σύντομη ημερομηνία λήξης:

"Έχουμε την ευκαιρία για ένα νέο ξεκίνημα, για να πάρουμε την απαραίτητη ώθηση, προκειμένου να διανύσουμε τα τελευταία κρίσιμα μέτρα ενός μαραθωνίου που όμως ο τερματισμός του θα μας βγάλει σε ένα ξέφωτο. Το ξέφωτο της ανάπτυξης που προβλέπεται πολύ υψηλή για το 2017, η οποία όμως για να έλθει «συν Αθηνά και χείρα κίνει»"

Και συνέχισε πάνω στο σύννεφο που πετάει γιατί την γη δεν πατάει σίγουρα : "Πρέπει και εμείς να διορθώσουμε δυσλειτουργίες, να αλλάξουμε νοοτροπίες, να επιταχύνουμε όλες εκείνες τις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου η χώρα μας να βγεί επιτέλους από αυτή την πολυετή κρίση".


Θεωρώντας ο ίδιος ο Τσίπρας και μόνο αυτός ότι ο ανασχηματισμός έχει πετύχει αφήνοντας τους ανίκανους, αποτυχημένους επικίνδυνους και ανεπαρκείς στην θέση τους :  "Έγιναν οι απαραίτητες τομές και επιλογές στο κυβερνητικό σχήμα, υπάρχει το στοιχείο της ανανέωσης και ηλικιακά και σε πρόσωπα και σε δομές. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλες και όλους όσοι τίμησαν την κυβέρνησή μου και δεν βρίσκονται σήμερα στην ορκωμοσία, όχι γιατί απέτυχαν, αλλά γιατί επιλέχτηκαν απαραίτητες τομές και αλλαγές. 'Αλλωστε, το έχουμε δηλώσει αυτό από την πρώτη στιγμή, ο καθένας από όποιο μετερίζι δουλεύει για το συλλογικό καλό".

Με λίγα λόγια ο Τσίπρας είναι πάρα πολύ επικίνδυνος και αισχρός ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ!!!!


Αντιδράσεις:

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου