Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2016

Με 586 μισθό, σκασίλα μου ποιος κυβερνάει


Του Γιώργου Κράλογλου 

Ας τα ακούσει και ας τα διαβάσει η Νέα Δημοκρατία. Ας τα ακούνε και οι «σουλατσαδόροι» της αντιπολίτευσης στο Μαξίμου με πρόσχημα την ανησυχία του Τσίπρα για το προσφυγικό… «Με 586 μισθό, σκασίλα μου ποιος κυβερνάει. Στηρίζω όποιον τα κάνει μπάχαλο. Αρκετά ανεχτήκαμε τα PSI, το κλέψιμο, την ατιμωρησία, τον κάθε αναρχοαυτόνομο κομμουνιστή, το κάθε βλαμμένο πλουσιόπαιδο.».

Η αγανάκτηση εκφράζεται από τον μόνιμο σχολιαστή του Capital.gr «Alex 1966″ που με τα σχόλιά του μεταφέρει πάντα –αντικειμενικότατα κατά τη γνώμη μου–το κλίμα και την αντίδραση της μεσαίας τάξης στα καταστροφικά που συμβαίνουν με την απάτη της αριστεράς.

Μην έχετε αμφιβολία. Αυτή είναι η φωνή της κοινής γνώμης. Και αυτά πρέπει να ακούσετε οι αριστεροί αλαζόνες της εξουσίας που νομίζετε ότι το 3% με τα κόκκινα σημαιάκια και τα ρετάλια – δεκανίκια σας φτάνουν για να μείνετε ως κυβέρνηση των 153. 

Πάνω απ” όλα όμως ας τα διαβάσουν προσεκτικά οι αιθεροβάμονες της Νέας Δημοκρατίας που κρυφογελάνε επειδή κάποιες μετρήσεις τους έδωσαν προβάδισμα.

Αφήστε να νούμερα και τα πρόωρα χαμόγελα στη Νέα Δημοκρατία. Τώρα κρίνεστε και θα κριθείτε. Ως αντιπολίτευση. Και ασφαλώς όχι από πιθανές φανφάρες όπως οι αριστερές του Τσίπρα το 2014 και το 2015. 

Θα κριθείτε και από τους ανθρώπους που χρησιμοποιείτε ως επιτελείο. Και από τον πειστικό σας αντίλογο. Και από τις μάχες που θα δώσετε, όχι για να αναχαιτίσετε τα μνημόνια. Αυτό δεν το μπορείτε γιατί και εσείς τα φέρατε. Αλλά από την κλιμάκωση των επιπτώσεων τους στην κοινωνία. 
Ο κάθε «Alex 1966” ασφαλώς και είναι μια άποψη. Μια γνώμη. Και, αν θέλετε, μια φωνή αγανάκτησης μέσα στις τόσες άλλες. 

Αλλά η Νέα Δημοκρατία οφείλει να σταθεί πολύ σοβαρά σε αυτά που λέει κάποιος που δεν είχε πότε κανένα λόγο να φέρει αριστερούς (ειδικά τον ΣΥΡΙΖΑ) για να σώσει την Ελλάδα. Και όμως ήρθαν γιατί τους άνοιξε δρόμο η Νέα Δημοκρατία. Οπότε τώρα σκασίλα του ποιος θα κυβερνήσει…

Η Νέα Δημοκρατία θα ξεκινήσει με πολίτες που λένε σκασίλα μου ποιος κυβερνάει όταν ο μισθός του «προνομιούχου ιδιώτη» είναι 586 ενώ ο ίδιος, ως φορολογούμενος, πληρώνει κάθε τυχάρπαστο κρατικό μετακλητό με 2.500 ευρώ το μήνα!!! 

Τώρα δίνει εξετάσεις η Νέα Δημοκρατία που φιλοδοξεί να αποτελέσει την άλλη λύση. Η Νέα Δημοκρατία η οποία (όπως δείχνει) βλέπει τα πράγματα απλά. Πιστεύει ίσως ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα πέσει ως ώριμο φρούτο.

Έλα όμως που τα πράγματα δεν είναι καθόλου έτσι; Το αριστερό καθεστώς του ΣΥΡΙΖΑ εγκλωβίζει ήδη το κράτος και θα βραχυκυκλώσει τα πάντα.

Ο ΣΥΡΙΖΑ ξεπέρασε τις γκάφες του ΠΑΣΟΚ με τους εργατοπατέρες και τους πράσινους αφισοκολλητές που τάιζε από τον κρατικό κορβανά. 

Ο κομματικός στρατός κατοχής του ΣΥΡΙΖΑ «αναβαθμίζει» τις κατακτήσεις με «καταλήψεις» στους τομείς της παιδείας, της υγείας, των μέσων μεταφοράς, της ενέργειας, των πετρελαίων της κεντρικής διοίκησης. Και με προσβάσεις στις Οργανώσεις των παραγωγικών τάξεων. 

Δεν του φτάνουν ούτε τα εργατικά κινήματα, ούτε οι θεατρίνοι των δήθεν κινημάτων, ούτε οι απλές τοποθετήσεις συντρόφων στο κράτος. Ο ΣΥΡΙΖΑ τους βάζει κατά οικογένειες.

Απόδειξη η θρασύτητα του βουτυρόπαιδου από την αριστερή νεολαία. Του χυδαίου νεαρού αριστερού που θεωρεί δικαίωμά του να πληρώνει το κράτος τον ίδιο και την οικογένειά του επειδή είναι αριστεροί από προπάππου!!! 

Η αναίδεια των πρυτάνεων και καθηγητών Πανεπιστημίων του ΣΥΡΙΖΑ που κομματικοποίησαν την παιδεία και επέτρεψαν τη διαφθορά στα Ανώτατα Ιδρύματα «εξοφλείται» από το καθεστώς με νευραλγικές θέσεις σε κρατικές μονοπωλιακές υπηρεσίες, όπως αυτές των μαζικών μέσων μεταφοράς. 
Ας ξεχάσουν, στη Νέα Δημοκρατία και γενικά στην αντιπολίτευση, τις εύκολες κυβερνητικές λύσεις.
Δεν έχουν να παραλάβουν, όποτε παραλάβουν, μια εξουσία που θα λειτουργεί (ως συνήθως) με το άλφα ή το βήτα κομματικό σύστημα και τρόπο.

Θα παραλάβουν καθεστώς. Θα παραλάβουν οργανωμένο κομματικό στρατό σε υψηλά κλιμάκια. Δεν θα έχουν να κάνουν με εργατοπατέρες που παλεύονται με μια θεσούλα και ένα προνομιάκι για την τάξη που εκπροσωπούν. 

Από την μία θα έχουν να κάνουν με το αριστερό καθεστώς που θα κρατάει και θα ελέγχει τα πάντα στο κράτος. Και από την άλλη εξαθλιωμένους πολίτες που θα λένε σκασίλα μου και αν γίνουν όλα μπάχαλο. Σκασίλα μου ποιος κυβερνάει. Εμένα ο μισθός μου (αν έχει μισθό) είναι 586 και πηγαίνει συνεχώς προς τα κάτω.



george.kraloglou@capital.gr
Πηγή: capital


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου