Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2015

Λίτσα: Θα με σκοτώσουν και θα πουν ότι αυτοκτόνησα


Η ξαδέλφη του βαρυποινίτη, Π. Βλαστού που ξεσκέπασε όλο το συνδικάτο του εγκλήματος, λύνει τη σιωπή της και με επιστολή της στην εφημερίδα "Έθνος της Κυριακής μιλάει ανοιχτά για τους φόβους πως η ζωή της βρίσκεται σε κίνδυνο.

Η Λίτσα, που εκτός από ξαδέλφη του Παναγιώτη Βλαστού ήταν για για χρόνια βασική του συνεργάτης, σημειώνει με νόημα πως είναι τόσοι πολλοί οι άνθρωποι που ελέγχει ο αρχινονός πουι μπορεί να την σκοτώσουν και κατά τη μεταγωγή της.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά στην επιστολή της "λόγω των διασυνδέσεων που διαθέτουν ακόμα και μέσα στο σωφρονιστικό σύστημα είναι υπαρκτός ο κίνδυνος να απειληθώ ακόμα και με όπλο για να υποχρεωθώ με τη βία να γράψω ένα σημείωμα ότι δήθεν αυτοκτονώ και ότι δεν αντέχω άλλο, ώστε να με 'τελειώσουν' με αυτόν τον τρόπο".

Μάλιστα, όπως λέει το κύκλωμα του Π. Βλαστού έχει τη δυναμη να πείσει, να εκβιάσει και να απειλήσει σωφρονιστικούς υπαλλήλους, προκειμένου να καταφέρουν αυτό που θέλουν, δηλαδή το θάνατό της. Μάλιστα, θυμίζει πως έχουν γίνει ήδη 4 απόπειρες δολοφονίας εναντίον της και σημειώνει πως υπάρχει ήδη συμβόλαιο θανάτου για εκείνη,.

"Είμαι απολύτως βέβαιη ότι ο εξάδελφός μου θα κάνει τα πάντα να με βγάλει από τη μέση, για να στείλει παντού το μήνυμα ότι σ' αυτόν δεν 'περνάνε αυτά', αλλά και για να δουν όλοι ποιό είναι το τέλος οποιουδήποτε θελήσει να συνεργαστεί με το νόμο και τις Αρχές", υπογραμμίζει στην επιστολή της η Λίτσα.

Πηγή : newsit.gr


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου