Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 2014

Σοκ στην Κρήτη: 11χρονη η μάνα - 14χρονος ο πατέρας



Η 29χρονη γιαγιά -μητέρα της 11χρονης- είχε καταθέσει μήνυση κατά του 14χρονου πατέρα. Πώς γνωρίστηκαν. Ποια η συγγενική τους σχέση. Τι ερευνούν οι Αρχές.

Κάθε λεπτομέρεια της ιστορίας της 11χρονης μητέρας στην Κρήτη, εξετάζουν οι αρχές προκειμένου να διαλευκάνουν πώς ένα παιδί, γέννησε παιδί και ποιο ρόλο έπαιξαν στην ιστορία αυτοί οι ενήλικες. Οι γονείς, οι συγγενείς. Η εισαγγελία με επείγον έγγραφο της ζητά η 11χρονη που γέννησε χθες το υγιέστατο κοριτσάκι, να μείνει το νοσοκομείο μέχρι να εξεταστεί από ψυχίατρο και να διαπιστωθεί σε τι κατάσταση βρίσκεται. Στο νοσοκομείο θα μείνει έως το τέλος της εβδομάδας.

H 29χρονη γιαγιά

Σύμφωνα με το cretalive.gr, οι εισαγγελικές αρχές διερευνούν κυρίως τις συνθήκες κάτω από τις οποίες ζούσε το 11χρονο κορίτσι και αν αυτές είναι κατάλληλες για να μεγαλώσει τόσο η ίδια όσο και το νεογέννητο παιδί της.

Στο μικροσκόπιο των κοινωνικών υπηρεσιών όλο το οικογενειακό περιβάλλον, την ώρα που η 29χρονη γιαγιά (η μητέρα της 11χρονης), έχει ήδη ζητήσει να αναλάβει την επιμέλεια του νεογέννητου βρέφους, υποστηρίζοντας ότι μπορεί να το φροντίσει μαζί με την κόρη της και το μικρότερο παιδί της.

Η 29χρονη είχε ήδη από το περασμένο καλοκαίρι υποβάλλει μήνυση σε βάρος του 14χρονου πατέρα για αποπλάνηση της 11χρονης κόρης της.

Ο 14χρονος πατέρας

Η οικογένεια της 11χρονης, φιλοξενούσε τον 14χρονο -που σύμφωνα με πληροφορίες ήταν ανιψιός τους- προκειμένου εκείνος να βρει δουλειά. Οι δύο ανήλικοι, ανέπτυξαν ερωτική σχέση της ώρες που έμεναν μόνου στο σπίτι και φρόντιζαν το μικρότερο αδελφάκι της 11χρονης.

Συγγενικό πρόσωπο αποκάλυψε στη μητέρα τις σχέσεις της 11χρονης κόρης της με τον 14χρονο και τότε εκείνη τον απείλησε ότι θα τον καταγγείλει στην αστυνομία. Στο σπίτι έγινε άγριος καυγάς και η 29χρονη (γιαγιά του νεογέννητου), υπέβαλε τον Μάιο μήνυση για αποπλάνηση της 11χρονης κόρης της. Ο ανήλικος εγκατέλειψε τις Αγιές Παρασκιές και εξαφανίστηκε. Τότε η 11χρονη ήταν ήδη στον τρίτο μήνα κύησης.

Λίγους μήνες αργότερα, με την εγκυμοσύνη της ανήλικης να είναι προχωρημένη, η οικογένεια εγκατέλειψε το χωριό προκειμένου να αποφύγει τα σχόλια, μέχρι τη στιγμή της γέννησης του βρέφους που έφερε στο φως την ιστορία.


Πηγή : thetoc.gr


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου