Πέμπτη 10 Ιουνίου 2021

Σκεφτείτε στην θέση του γιού του Μητσοτάκη να ήταν ο γιός του Τσίπρα, του Κουτσούμπα κτλπ.

 


Δεν είναι η πρώτη φορά που δείχνουν την αθλιότητα τους οι Συριζαίοι, που δεν έχουν καμία ηθική αναστολή.

Η αθλιότητα δεν έχει να κάνει με την αριστερά, το κέντρο η την δεξιά, η την έχεις, η δεν την έχεις, Κανένας από τον χώρο της δεξιάς, της κεντροδεξιάς και του κέντρου δεν θα έκανε άθλια σχόλια για τον γιό του αρχηγού του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα, για τις προσωπικές του σχέσεις και την προσωπική του ζωή, απλά γιατί έχουν ηθική και αξιοπρέπεια κάτι που λείπει από τους αριστερούς, ακροαριστερούς Συριζαίους.

Αριστεροί και ακροαριστεροί του ΣΥΡΙΖΑ σε κάθε ευκαιρία αρχίζουν την ανθρωποφαγία.

Οι επιθέσεις αυτές δεν νομίζουμε να είναι τυχαίες, είναι μεθοδευμένες απο την Κουμουνδούρου και όχι απο τον Αλέξη Τσίπρα, νομίζοντας ότι έτσι θα πλήξουν τον αντίπαλο, αλλά συμβαίνει το αντίθετο και η κοινωνία τους σιχαίνεται περισσότερο.

Ο γιός του Πρωθυπουργού, η ο γιός του Αλέξη Τσίπρα, του Κουτσούμπα, του Βαρουφάκη, του Βελόπουλου, της Γεννηματά μπορεί να κάνει ό,τι γουστάρει και να μη δίνει λογαριασμό σε κανέναν, όταν πρόκειται για τα προσωπικά του, και όσοι τους πιάσουν και τους πιάνουν στο στόμα τους είναι άθλια αποβράσματα της κοινωνίας και σίγουρα δεν έχουν δικά τους παιδιά.

Αυτή η επίθεση μίσους, που δέχτηκε για την προσωπική επιλογή της Μαρίας Σάκκαρη και του γιου του Κυριάκου Μητσοτάκη, Κωνσταντίνου (εάν ισχύει), ξεπερνάει κάθε ανώμαλα ένστικτα και εξοργίζει την κοινωνία

Μια Ελληνίδα κάνει περήφανη την πατρίδα όλων μας, και ένα νέο παιδί βρίσκεται στις κερκίδες και πανηγυρίζει. Αυτό και τίποτα παραπάνω. Αντί να ασχολούνται με τις επιτυχίες, ρίχνουν χολή, αλλά έτσι λειτουργεί η αριστερά και η ακροαριστερά που αποτελείται ο ΣΥΡΙΖΑ.

Η θλίψη των Συριζαίων φαίνεται από αυτά που γράφουν :





Θέλετε και άλλα; 

«Τους πληρώνουμε, δεν έχουν δουλέψει ποτέ», 

«θα γίνει και η Σάκκαρη σύζυγος πρωθυπουργού», 

«πανηγυρίζουν οι δεξιοί για ένα άθλημα των πλουσίων». 

Βρίζουν την οικογένεια Μητσοτάκη, βρίζουν τη Σάκκαρη, βρίζουν το άθλημα, βρίζουν τον Τσιτσιπά, αυτοί που δεν προσφέρουν τίποτα στην κοινωνία εκτός από δηλητήριο.

Κάθε γιός η κόρη του οποιουδήποτε πολιτικού αρχηγού, έχει το ελεύθερο να κάνει σχέση με οποιαδήποτε και οποιοδήποτε. Και όποιος μπαίνει στο σπίτι του καθενός κοιτώντας από την κλειδαρότρυπα, κινείται στα όρια της ανωμαλίας.

Το ίδιο ισχύει και για τους αθλητές και την προσωπική τους ζωή. Θα ρωτήσει κανέναν από τους επικριτές της αν θα κάνει δεσμό με τον γιο του Μητσοτάκη ή τον οποιοδήποτε; Έλα κάντε μας την χάρη και κάντε κάτι για να την αναξιοπρέπεια σας.

Όσοι βγάζουν τέτοια χολή για νέα παιδιά έχουν χάσει κάθε ίχνος ανθρωπιάς.

Οι ύβρεις σε βάρος των οικογένειών των πολιτικών είναι η μεγαλύτερη αθλιότητα που μπορεί να γίνει και αυτό πρέπει να προβληματίσει τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και να μαζέψει τους άθλιους μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ.

Δεν έχει κανένα δικαίωμα να «πλήξει» το παιδί του Τσίπρα επειδή δεν γουστάρει τον ΣΥΡΙΖΑ, δεν φταίνε τα παιδιά κανενός πολιτικού επειδή κάποιοι δεν θέλουν τους πολιτικούς.


Κώστας Βουκελάτος



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου