Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2020

Διχαστικοί χωρίς ίχνος ντροπής Καρανίκας - Παππάς: Υμνούν το ΕΑΜ ανήμερα της επετείου του «Όχι»!

 



Αυτά είναι τα ακροαριστερά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, που ντροπιάζουν την χώρα και υπενθυμίζουν στον ελληνικό λαό από ποιους γλίτωσε η Ελλάδα.

Διχαστικοί και ανιστόρητοι απλά για να προκαλέσουν!!

Διχαστικές και ντροπιαστικές αναρτήσεις από τα ακροαριστερά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και στενούς συνεργάτες του Αλέξη Τσίπρα, Νίκο Καρανίκα και Νίκο Παππά, εκτός τόπου και χρόνου ανήμερα της επετείου του “Οχι” για να προκαλέσουν τους Έλληνες πολίτες. 

Και τα δύο ακροαριστερά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ έκαναν αναρτήσεις όπου υμνούν το ΕΑΜ και το ρόλο του στον αντιστασιακό αγώνα, όταν σήμερα γιορτάζουμε το “Οχι” που φώναξε όλος ο ελληνικός λαός απέναντι στον φασισμό και το έπος του 1940.

«Φασίστες, ρουφιάνοι, δοσίλογοι, ταγματασφαλίτες, ακροδεξιοί, τα κεφάλια μέσα και σκασμό. Σήμερα η μνήμη εκδικείται και τιμάει ηρωίδες και ήρωες. Τιμάμε τον αντιστασιακό λαό, την Εθνική Αντίσταση», έγραψε στην ανάρτησή του ο Νίκος Καρανίκας, υμνώντας το ΕΑΜ που ιδρύθηκε το... 1941.

Επειδή ο Νίκος Καρανίκας είναι γνωστό ότι δεν τα πάει καλά με τα γράμματα και την ιστορία, η επέτειος για το «Όχι» αφορά την Εθνική Αντίσταση αποκλειστικά από τα ΕΑΜ-ΕΛΑΣ-ΕΠΟΝ, καθώς όπως σχολιάζει «σήμερα η μνήμη εκδικείται και τιμάει ηρωίδες και ήρωες. Τιμάμε τον αντιστασιακό λαό, την Εθνική Αντίσταση».

Την ίδια τοποθέτηση είχε και ο Νίκος Παππάς, ο οποίος έγραψε σε δική του ανάρτηση: «Και τότε ενάντια στον φασισμό και τους συνεργάτες του, και τώρα ενάντια στους επιγόνους τους και όσους τους ανέχονται. Η Ιστορία δεν ξαναγράφεται» συνοδεύοντας την ανάρτηση του με το ΕΑΜ που δεν είχε καμία σχέση με την επέτειο του 1940.








0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου