Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2020

Γελάει ο κόσμος με τις αλλαγές Τσίπρα στον θίασο! Νέα νούμερα στον θίασο

 


Σε πλήρη απαξίωση ο ΣΥΡΙΖΑ, έχοντας ξεφτιλιστεί εντελώς και βουτηγμένος στα σκάνδαλα προσπαθεί να κάνει ότι υπάρχει.

Με τρείς αλλαγές που αφορούν την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, ο Αλέξης Τσίπρας νομίζει ότι αναβαθμίζει το κόμμα και γελάει όλη η αριστερά μαζί του. Ο θίασος αλλάζει νούμερα και κεντρικά νούμερα βάζει Δημήτρη Τζανακόπουλο, Νίκο Παππάςκαι Πάνο Σκουρλέτη.

Η πρόταση για να αναλάβει την θέση του Γραμματέα του κόμματος ο Δημήτρης Τζανακόπουλος δείχνει ότι ο ακροαριστερός Αλέξης Τσίπρας θέλει να προωθήσει στην ηγεσία του κόμματος του ένα νέο, ακροαριστερό πρόσωπο με το οποίο άραζε στην πλατεία των Εξαρχείων.

Ο Δημήτρης Τζανακόπουλος από το 2019 ανήκει στον θίασο το  «Αριστερό Δίκτυο» στην οποία ηγείται πρώτο νούμερο ο Δημήτρης Βίτσας. Σε αυτή συμμετέχουν νούμερα όπως τα μέλη της ΚΟ, Γιάννης Μπουρνούς και Πέτυ Πέρκα, ο Κώστας Πουλάκης και η Έφη Καλαμαρά αλλά και στελέχη με σημαντική παρουσία τα προηγούμενα χρόνια στη Νεολαία όπως οι Κώστας Κάβουρας και Θεόφραστος Βαμβουρέλης.

Για να μην το πάρει στραβά ο νυν γραμματέας Πάνος Σκουρλέτης επέλεξε να τον βάλει κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο στην θέση δηλαδή του Δημήτρη Τζανακόπουλου.

Η καρατόμηση του Νίκου Παππά από τομεάρχη Οικονομίας είναι γεγονός και έτσι ο διεφθαρμένος Νίκος Παππάς θα χάσει τον τομέα που τόσο πολύ ήθελε και για τον οποίο –κατά γενική ομολογία- είχε δουλέψει πολύ.

Το μεγάλο γέλιο είναι για το νούμερο Νάσο Ηλιόπουλο που θα αντικαταστήσει το άλλο νούμερο Αλέξη Χαρίτση για κυβερνητικός εκπρόσωπος και μάλιστα θεωρείται απο τον Τσίπρα διαίτερα χαρισματικός στην επικοινωνία και έχει να πέσει πολύ γέλιο. Σημειωτέων ο Αλέξης Χαρίτσης ζήτησε να αναλάβει ένα παραγωγικό σκιώδες υπουργείο. 



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου