Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2020

Ντελιβεράς δολοφόνησε μαχαιρώνοντας το αφεντικό του



Κατέληξε ο άτυχος 45χρονος ιδιοκτήτης ψητοπωλείου που δέχτηκε επίθεση με μαχαίρι από υπάλληλό του.

Ο κακοποιός ντελιβεράς εισέβαλε στο ταχυφαγείο που εργαζόταν μαζί με τέσσερις τραμπούκους κακοποιούς φίλους του και μαχαίρωσε δολοφονώντας το αφεντικό του στο στήθος. 

Το περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου, στην οδό Βασιλίσσης Όλγας, στην ανατολική Θεσσαλονίκη, όταν λίγο μετά τις 19:00, ο 31χρονος ντελιβεράς εισέβαλε στο κατάστημα εστίασης μαζί με τέσσερις τραμπούκους κακοποιούς φίλους του και επιτέθηκε στον 45χρονο ιδιοκτήτη, χτυπώντας τον με μια καρέκλα. Στη συνέχεια άρχισαν να τον χτυπούν όλοι μαζί με μανία. Αυτόπτες μάρτυρες είδαν τον 31χρονο να βγάζει μαχαίρι να μαχαιρώνει και να δολοφονεί τον 45χρονο στο στήθος τέσσερις φορές.

Οι δράστες της επίθεσης άφησαν το θύμα αιμόφυρτο και τράπηκαν σε φυγή.Από το υλικό που κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας ταυτοποιήθηκαν και αναζητούνται οι δύο εκ των έξι δραστών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 31χρονος δολοφόνος εργαζόταν στο κατάστημα μέχρι πριν από δύο εβδομάδες. Παλιότερα είχε εργαστεί στο ταχυφαγείο και ένας ακόμη από τους τραμπούκους κακοποιούς δράστες. Αμφότεροι έχουν απασχολήσει τις αρχές στο παρελθόν για παρόμοια περιστατικά βίας.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου