Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2019

Ζούνε στον δικό τους αποτυχημένο κόσμο στον ΣΥΡΙΖΑ και ονειρεύονται εκλογές


Είναι πλέον ένα κόμμα που δεν γνωρίζει που πατάει και που βρίσκεται. Παίρνει ανοικτά πλέον θέση υπέρ των αντιεξουσιαστών θέλοντας να γυρίσουν στο 3% που είναι η φυσιολογική τους θέση, και έχει μαζέψει μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ ότι διέλυσε το ΠΑΣΟΚ και θεωρούνταν "πολιτικά σκουπίδια".

Δεν έχουν βρει τον αντιπολιτευτικό τους δρόμο, αντίθετα εξοργίζουν την κοινωνία προσπαθώντας να υπερασπιστούν τις εγκληματικές ενέργειες των αντιεξουσιαστών, κατηγορώντας την αστυνομία. Έχει αποτύχει κάθε προσπάθεια να έρθουν καινούργια μέλη στο κόμμα, δεν έχει καμία στρατηγική ο αρχηγός τους που είναι αποδεδειγμένα ένας αποτυχημένος που δεν πρόσφερε και δεν θα προσφέρει τίποτα ούτε στην ΣΥΡΙΖΑ, ούτε στην χώρα.

Αντί να μαζευτούν και να δείξουν ότι σοβαρεύονται αφήνουν ανεξέλεγκτα τα στελέχη τους τύπου Ραγκούση να ξεφτιλίζουν περισσότερο το κόμμα και να εξοργίζουν την κοινωνία. Και το χειρότερο προσπαθούν να περάσουν στους ψηφοφόρους τους ότι ο Μητσοτάκης ετοιμάζει εκλογές μέσα στο 2020 για να τους κρατήσουν όσο μπορούν ενεργούς.

Αποτέλεσμα να γελάει ο κόσμος μαζί τους και στον ΣΥΡΙΖΑ να μην προβληματίζονται καθόλου. Ποντάρουν στην χωρίς καμία αξιολόγηση, τελειωμένων στελεχών του ΠΑΣΟΚ φέρνοντας τους στον ΣΥΡΙΖΑ που αντί να ενισχύουν το κόμμα δημιουργούν έντονη κριτική και χλευασμό. 

Είναι γεγονός ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχασε την επαφή του με την Αριστερά και θα καταρρεύσει, αν γίνει συστημικό κόμμα θα χάσει τη δύναμή του, αν προσπαθήσει να γίνει «νέο ΠΑΣΟΚ» δεν θα αποκτήσει δυναμική στην κοινωνία, που αναζητά νέες και διαφορετικές λύσεις. Οι λίγοι πλέον ακροαριστεροί του 3% που είναι και ο γνήσιος ΣΥΡΙΖΑ προβληματίζονται έντονα για το μέλλον τους κόμματος τους που δεν έχει καμία αποδοχή στην κοινωνία. 

Ο κ. Τσίπρας που αποδεδειγμένα δεν είναι ιδιαίτερα ευφυής έχει μαζέψει δίπλα του Ραγκούση, Ξενογιανακοπούλου, Τζουμάκα, Μπίστη και λοιπούς «πασοκοσυμβούλους» που τον συμβουλεύουν πώς να βουλιάξει το καράβι περισσότερο και αυτός νομίζει ότι με τις συμβουλές τους θα ξαναπάρει την εξουσία. Το καλύτερο είναι ότι ο Τσίπρας είναι πεπεισμένος ότι στον ΣΥΡΙΖΑ θα έρθουν και άλλα τελειωμένα στελέχη που είναι στα αζήτητα από το πρώην ΠΑΣΟΚ, αυτοί θα φέρουν ψηφοφόρους που θα αφαιρεθούν από το Κίνημα Αλλαγής για να ξανακάνουν τον απόλυτα αποτυχημένο και πάλι πρωθυπουργό για το κακό της Ελλάδας. 

Οι συριζαίοι οπαδοί δεν είναι καθόλου ευχαριστημένοι που σε ένα κόμμα βρίσκονται όλοι οι πρώην ΠΑΣΟΚΟΙ που βούλιαξαν το ΠΑΣΟΚ και συνεργάστηκαν με τον Άκη Τσοχατζόπουλο, στελέχη που δεν έχουν πολιτική ταυτότητα και ιδεολογία όπως ο Μπίστης, ο Αντώναρος και ο Γκλέτσος και παρόλα αυτά οι στελεχάρες του ΣΥΡΙΖΑ βλέπουν εκλογές απο μία κυβέρνηση που πάει πάρα μα πάρα πολύ καλά και οι πολίτες είναι ευχαριστημένοι μαζί της.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου