Τρίτη, 1 Οκτωβρίου 2019

Ανεξέλεγκτοι Ρομά επιτέθηκαν με πέτρες σε πυροσβέστες στην ΛαμίαΗ πληγή που λέγονται ανεξέλεγκτοι Ρομά, επιδίδονται σε κάθε είδους έγκλημα και έχουν ρημάξει σε κλοπές και ληστείες πολίτες και επιχειρήσεις.

Σύμφωνα με το lamiareport.gr, το βράδυ της Δευτέρας ξέσπασε φωτιά, με τους Ρομά να επιτίθενται στους πυροσβέστες, καθώς ήθελαν να διατηρήσουν την φωτιά και να κάψουν τα πάντα. Αμέσως κλήθηκε η αστυνομία, η οποία με ισχυρές δυνάμεις απομάκρυνε τους Ρομά από το σημείο, για να ολοκληρωθεί η κατάσβεση της φωτιάς.

Ο περιφερειακός διοικητής της πυροσβεστικής στην Στερεά Ελλάδα, Αρχιπύραρχος Βαγγέλης Παλιός : «Κάθε φορά που πηγαίνουμε να σβήσουμε πυρκαγιά στον καταυλισμό κινδυνεύει η σωματική ακεραιότητα των πυροσβεστών μας. Γι αυτό πάντα ζητάμε τη συνδρομή της ΕΛ.ΑΣ. Για μια ακόμη φορά σήμερα οι πυροσβέστες που έδωσαν μάχη με τις φλόγες για να μην καεί ο καταυλισμός των Ρομά, δέχθηκαν επίθεση με πέτρες. Δεν είναι δυνατόν κάθε φορά να κινδυνεύουν ανθρώπινες ζωές και να καταστρέφουν την περιουσία του δημοσίου. Κάτι πρέπει να γίνει επιτέλους».Αντιδράσεις:

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου