Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2019

Κάρφωσε το μαχαίρι στο λαιμό του κουμπάρου της



Ένας 45χρονος άνδρας στην Καλαμάτα δέχτηκε επίθεση με κουζινομάχαιρο από την κουμπάρα του, με συνέπεια να του καρφωθεί στον λαιμό.

Την είδηση παρουσίασε το κεντρικό δελτίο του AΝΤ1, και το απίστευτο περιστατικό συνέβη το απόγευμα της Δευτέρας 16 Σεπτεμβρίου.

Ο 45χρονος μιλώντας στην κάμερα είπε : «Σοκαρίστηκα αλλά παράλληλα παρέμεινα ψύχραιμος γιατί τουλάχιστον γνώριζα ότι δεν μπορώ να το βγάλω γιατί αν το βγάλω ή θα ξεματώσω ή θα προκαλέσω περαιτέρω τραύμα. Το σοκ το έπαθα και όταν είδα τις ακτινογραφίες και είδα το βάθος που είχε εισχωρήσει το μαχαίρι. Γνώριζα ότι υπήρχε μεγάλη πιθανότητα ακόμη και να πεθάνω. Είχα πόνο και σοκ, αλλά με την αδρεναλίνη στεκόμουν στα πόδια μου παρόλο που είχα καρφωμένο το μαχαίρι στον λαιμό. Για καλή μου τύχη δεν είχε τραυματιστεί ούτε η σπονδυλική μου στήλη, ούτε ο πνεύμονας, ούτε η αρτηρία, ούτε η καρωτίδα» τόνισε σε δηλώσεις του.

Ο 45χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με το μαχαίρι στο λαιμό, όπου και οδηγήθηκε αμέσως στο χειρουργείο. και το θύμα τώρα αναρρώνει. Για την 49χρονη που συνελήφθη σχηματίστηκε σε βάρος της δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση.


Το θύμα είπε στους αστυνομικούς ότι ξαφνικά εμφανίστηκε η 49χρονη κουμπάρα του και χωρίς να πει κάτι του κάρφωσε το μαχαίρι. Ο 45χρονος που έχει βαφτίσει το παιδί του ζευγαριού μετά την επίθεση σηκώθηκε και απομακρύνθηκε από το σημείο


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου