Τρίτη 11 Ιουνίου 2019

Πόσο ανήθικη αυτή η Ακριβοπούλου! Πρώτο βιολί στην προπαγάνδα ΣΥΡΙΖΑ



Μετά την αθλιότητα της ΕΡΤ να μην μεταδώσει το δελτίο ειδήσεων αλλά την παροχολογία από το μπαρ το ναυάγιο τον Αλέξη Τσίπρα, κτύπησε και το πρώτο βιολί στην προπαγάνδα του ΣΥΡΙΖΑ, Ακριβοπούλου.

Η Δεύτερη Ματιά,του φερέφωνου του καθεστώτος ΣΥΡΙΖΑ  η δήθεν «ενημερωτική» εκπομπή της Ακριβοπούλου ξεκίνησε με ένα... μουσικό βίντεο. Επρόκειτο για το τραγούδι του Σταμάτη Κραουνάκη «Ο Έλληνας», σε ερμηνεία της Άννας Παναγιωτοπούλου, «ντυμένο» με πλάνα από διανομές τροφίμων, διαδηλώσεις ή και πολιτικούς αντιπάλους του ΣΥΡΙΖΑ, σε μια διάθεση ειρωνική για όσα έγιναν και για όσα οι συντελεστές της εκπομπής και η ΕΡΤ πιστεύουν πως πρόκειται να γίνουν μετά τις εκλογές της 7ης Ιουλίου και την ήττα του Αλέξη Τσίπρα.

Το κακό βίντεο Συριζαίικο video  διάρκειας τεσσάρων λεπτών, που πλήρωσε ο Ελληνικός λαός για να ενισχύσει την προπαγάνδα του τελειωμένου Τσίπρα, επιμελήθηκε ιδιαίτερα η εκπομπή του φερέφωνου, αφού εκτός από την προσεκτική επιλογή των πλάνων αρχείου, έγινε και ειδικός υποτιτλισμός, όπου κρίθηκε απαραίτητο για την ιδανικότερη εξυπηρέτηση της προπαγάνδας, ενώ η αρχή και το τέλος επενδύθηκαν με σκηνές από ταινία κινουμένων σχεδίων κι ένα φορτωμένο κουρασμένο και υπομονετικό γαϊδουράκι.

Και το άθλιο φερέφωνο Ακριβοπούλου μόλις τελείωσε το video είπε : «μια ελεγεία, αν θέλετε, σε αυτό που ζήσαμε και ένα κλείσιμο του ματιού ίσως, σε αυτό που λέμε "ατομική ευθύνη" και του καθένα»! 

Δεν φτάνει που βλέπουν την εκπομπή της άντε 100 σε όλη την Ελλάδα πρέπει να πληρώνουμε και την αθλιότητα της Ακριβοπούλου και του ΣΥΡΙΖΑ.




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου