Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2019

Αθλιότητες Παπακώστα κατέθεσε γελοία μήνυση κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη για δήθεν στοχοποίηση



Σε χρόνια ακροαριστερού καθεστώτος η πολιτική κριτική μηνύεται από όσους δεν τους αρέσει, και ειδικά από συνεργαζόμενους με το καθεστώς.

Η Παπακώστα εάν είναι δυνατόν κατέθεσε μήνυση κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη λέγοντας «Ο Κ. Μητσοτάκης εκτρέφει το αυγό του φιδιού», και μάλιστα για να υποστηρίξει τον γελοίο ισχυρισμό της είπε ότι η ίδια εναντιώθηκε στην ακροδεξιά στροφή της ΝΔ και για τον λόγο αυτό διεγράφη και δεν έφυγε, κάτι που δεν ισχύει βέβαια . 

«Θα καταθέσω αγωγή εναντίον του Κυρ. Μητσοτάκη για τη στοχοποίησή μου», και όπως είπε η Παπακώστα θα την καταθέσει ως πρόεδρος του ΝΕΟ. «Στο όνομα αυτής της αγωγής θέλω να υπηρετηθεί ο σεβασμός ξανά στον θεσμό του βουλευτή», συνέχισε να λέει στην ΕΡΤ στο παραλήρημα της κατά του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας και τόνισε ότι ο στόχος ήταν η πολιτική της εξόντωση και απαξίωση, προκειμένου να αναχαιτιστεί το κόμμα που ίδρυσε, όταν έφυγε από τη ΝΔ.

Χωρίς να έχει καταλάβει κανένας δημοσιογράφος, πολίτης και πολιτικός για το τι θέλει πει η Παπακώστα συνέχισε λέγοντας «Είναι θέμα της Βουλής να κρίνει και να αποφασίσει για την αγωγή», είπε ακόμα η κυρία Παπακώστα, χωρίς να εξηγήσει τι εννοεί, αφού οι αγωγές κατατίθενται χωρίς να χρειάζεται η άρση της κοινοβουλευτικής ασυλίας. Οι βουλευτές θα αποφασίσουν αν δέχονται τις «συνήθεις πρακτικές που λέει η ΝΔ», χωρίς να έχουμε καταλάβει τι ακριβώς θέλει να πει και τι εννοεί. Η Παπακώστα είπε επίσης ότι «κ. Κυρανάκης μας έλεγε "πουλημένους", εμένα πρώτη και καλύτερη. Έδωσαν στη δημοσιότητα τα τηλέφωνά μας με αποτέλεσμα να στοχοποιηθώ εγώ και η οικογένειά μου. Δεν ήταν πάγια τακτική της ΝΔ οι στοχοποιήσεις, όπως είπαν σήμερα». «Ο κ. Μητσοτάκης πρέπει να πει ότι με διέγραψε και όχι, όπως ισχυρίζεται, ότι μετέφερα την έδρα μου». Έφτασε μάλιστα στο σημείο να πει η Παπακώστα  για ακροδεξιά ηγετική ομάδα της ΝΔ που κάνει ό,τι θέλει στο κόμμα.






0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου