Πέμπτη, 9 Αυγούστου 2018

Αφού ξεφτιλίστηκε ο Κουβέλης χωρίς συγνώμη λέει το παραμύθι ότι διαστρέβλωσαν όσα είπε

Είναι πάγια τακτική των Συριζαίων να ξεφτιλίζονται και μετά να βγαίνουν κάνοντας του θιγμένους και λέγοντας ότι δήθεν διαστρέβλωσαν τα λόγια τους ενώ τα έχουν πει.

Ο αποδεδειγμένα χωρίς καμία αξιοπρέπεια Φώτης Κουβέλης λέει τώρα ότι έγινε σκόπιμη διαστρέβλωση των δηλώσεών του στην ΕΡΤ, αναφορικά με τα θύματα της φονικής πυρκαγιάς στο Μάτι.

Η ανακοίνωση που προσπαθεί να μαζέψει την νέα ξεφτίλα Φώτη Κουβέλη

Η σκόπιμη διαστρέβλωση των δηλώσεων του Αναπληρωτή Υπουργού Εθνικής Άμυνας Φώτη Κουβέλη περί «συμψηφισμού της τραγωδίας στο Μάτι με την έξοδο της χώρας από τα μνημόνια», αποδεικνύει για άλλη μια φορά ότι η τέχνη της μονταζιέρας παραμένει η τελευταία γραμμή άμυνας όλων εκείνων που υπηρετούν το ψεύδος, τη διαστρέβλωση της πολιτικής αλήθειας και την αδιέξοδη προσπάθεια να συντηρήσουν την ημιθανή πολιτική τους. Σε αγαστή πάντα συνεργασία με τα Μέσα Ενημέρωσης της διαπλοκής και της στρατευμένης «δημοσιογραφίας».

Στόχος τους δεν είναι μόνο ο Φώτης Κουβέλης αλλά η ίδια η κυβέρνηση, την οποία επιχειρούν να ανατρέψουν η ΝΔ και οι συνοδοιπόροι της.

Το μαύρο μέτωπο της πολιτικής και οικονομικής διαπλοκής και διαφθοράς σε ρόλο τυμβωρύχου, σκυλεύει τα θύματα της τραγωδίας στο Μάτι.

Έτσι πορεύονται δεκαετίες τώρα, αυτές είναι οι αρχές και οι αξίες τους.

Οι διαχρονικά φυσικοί και ηθικοί αυτουργοί των μεγαλύτερων εγκλημάτων που έχουν συντελεσθεί σε βάρος της πατρίδας και της κοινωνίας, έχουν το θράσος να κουνούν τα δάκτυλο.

Μάταια όμως. Οι πολίτες γνωρίζουν και κρίνουν την προσωπική διαδρομή όλων όσοι μετέχουν στο δημόσιο βίο της χώρας, καθώς και την ηθική της πολιτικής τους.
Αντιδράσεις:

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου