Πέμπτη 28 Ιουνίου 2018

Κάτι πρέπει να πούμε για να το σώσουμε! Καμμένος: Όποιος φοράει κουκούλα συμμετέχει σε πράξεις κατά του πολιτεύματος




Μετά την ξεφτίλα για επιθέσεις ακροδεξιών και ανατροπές του πολιτεύματος με αρχηγό την Νέα Δημοκρατία, ήρθε να τους διαψεύσει η πραγματικότητα με επιθέσεις γνωστών ακροαριστερών ομάδων φίλα προσκείμενες στην κυβέρνηση.

Και τώρα πρέπει να το σώσουμε να μην στεναχωρίσουμε το πρόεδρο Τσίπρα, οπότε το γενικεύουμε για να είμαστε εντάξει, είπε ο Πάνος Καμμένος.

Και ειδικός στις κωλοτούμπες ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ καταδικάζει τους Ρουβίκωνες χωρίς να τους κατονομάζει και θίξει τους κυβερνητικούς του εταίρους.

Με μια νέα ανάρτηση στο twitter ο Πάνος Καμμένος σχολιάζει χωρίς να αναφέρει πουθενά τους Ρουβίκωνες και το γενικεύει κάνοντας το χειρότερα γιατί τον πήρε και πάλι χαμπάρι η κοινωνία.

Αναφέρει: «Όποιος φοράει κουκούλα, όπου και αν ανήκει, όταν εκφοβίζει εκλεγμένους συμμετέχει σε προπαρασκευαστικές πράξεις κατά του πολιτεύματος, όπως λέει και ο Λαός μας "ο λύκος στην αναμπουμπούλα χαίρεται". Καμία δεν φορά και εισπράττει...».


Όποιος φοράει κουκούλα όπου και αν ανήκει όταν εκφοβίζει εκλεγμένους συμμετέχει σε προπαρασκευαστικές πράξεις κατα του πολιτεύματος όπως λέει και ο Λαός μας» ο λύκος στην αναμπουμπούλα χαίρεται». Καμία δε φορά και εισπράττει ....



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου