Τρίτη 17 Απριλίου 2018

Παρακαλούσαν τους κατοίκους του Καστελόριζου να πάνε στην ομιλία του Τσίπρα



Και αυτοί οι λίγοι που έδωσαν τόπο στην οργή και πήγαν, οι μισοί έφυγαν πίσω για τα σπίτια τους βλέποντας ότι είχε και τον Πολάκη μαζί του.

Πρώτος σταθμός της "5ήμερης" εκδρομής στην Ρόδο, ήταν για τον Αλέξη Τσίπρα το Καστελόριζο και συνοδεία του σε αυτή την στάση ήταν οι στελεχάρες του ΣΥΡΙΖΑ, ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Παναγιώτη Κουρουμπλή, και ο αναπληρωτής υπουργού Υγείας, Παύλος Πολάκης.

Στο Καστελόριζο, τον υποδέχθηκαν όσοι κάτοικοι μετά από πολλά παρακάλια πήγαν να τον ακούσουν με επικεφαλής τον δήμαρχο Γιώργο Σαμσάκο, όπου μαζί του ήταν από νωρίς και ο υφυπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Νεκτάριος Σαντορινιός, ο οποίος συντόνιζε απο εχθές τα παρακάλια.

«Δεν ήρθα να κάνω διάγγελμα εδώ» είπε ο Τσίπρας, «ήρθα να εγκαινιάσω έργο -μονάδα αφαλάτωσης-, αν και είναι καλός ο χώρος για διαγγέλματα» προσέθεσε καρφώνοντας τον Γιώργο Παπανδρέου για το διάγγελμα το 2010 που μας έβαλε στα μνημόνια, ξεχνώντας ότι και ο ίδιος ο Τσίπρας με την ανικανότητα που τον διακρίνει μας βούλιαξε για χρόνια μέσα σε αυτά.

 Στο Καστελόριζο ο Τσίπρας θα εγκαινιάσει τη λειτουργία δύο νέων μονάδων αφαλάτωσης που θα παράγουν 400 κυβικά μέτρα νερού ημερησίως, ποσότητα που υπερκαλύπτει τις ημερήσιες ανάγκες των κατοίκων του νησιού.

Στη συνέχεια θα μεταβεί στη Ρόδο μαζί με 120 στελέχη του κόμματος του.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου