Κυριακή 7 Ιανουαρίου 2018

Ότι κάνει καθημερινά ο Τσίπρας έκανε και η Μπαζιάνα στην συνέντευξη της, δηλαδή ψέμα και εικονική πραγματικότητα



H κ. Μπαζιάνα δυστυχώς και η ίδια, δεν βλέπει, δεν ακούει, δεν ρωτάει, φορώντας παρωπίδες ΣΥΡΙΖΑ.

Η κ. Μπέτυ Μπαζιάνα έδωσε συνέντευξη θέλοντας να στηρίξει τον σύντροφό της Αλέξη Τσίπρα, και να δείξει και η ίδια ότι είναι παρών στα πράγματα, εκφράζοντας παράλληλα την επικίνδυνη για τον τόπο συριζαίικη πολιτική σκέψη.

Η κ. Μπαζιάνα και το Μαξίμου νόμιζαν ότι η συνέντευξη της θα βοηθήσει επικοινωνιακά τον πρωθυπουργό, αλλά τα έκανε χειρότερα για τον Αλέξη Τσίπρα αφού σχολιάστηκαν πάρα πολύ άσχημα τα όσα είπε και έγινε περίγελος και η ίδια στα μέσα μαζικής δικτύωσης.

Διαβάζοντας προσεκτικά την συνέντευξη της κ. Μπαζιάνα, παρατηρούμε ότι δεν στόχευε να κάνει αρεστό τον Τσίπρα στους Έλληνες που ξέρουν πλέον ποιος είναι, αλλά ήθελε να βοηθήσει την πολιτική επιβίωση του συντρόφους της μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ διότι έχουν αρχίσει οι αμφισβητήσεις.

Για όλη την Ελλάδα και την υφήλιο, ο Αλέξης Τσίπρας και εξαπάτησε και είπε ψέματα και ότι και να πει η κ. Μπαζιάνα μόνο εκνευρισμό στα θύματα των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ μπορεί δημιουργήσει και όχι συμπάθεια. 

Ειδικά αυτό το ότι η κ. Μπαζιάνα κλαίει από νεύρα κάθε 5η Ιουλίου, που το είπε καθαρά για να δικαιολογήσει στην κοινή γνώμη τον σύζυγο της, εκνεύρισε περισσότερο τους Έλληνες .

Για να βγάλει το κόμμα την κ. Μπέτυ Μπαζιάνα να υπερασπιστεί με κακά αποτελέσματα τον σύντροφο της, δείχνει πως είναι πολύ πιεσμένοι ο Αλέξης Τσίπρας και το Μαξίμου γενικότερα, αυτό το διάστημα και ότι έχουν καταλάβει ότι τα πράγματα δεν πάνε καθόλου καλά και στο εσωτερικό του κόμματος και στην κοινωνία.

Βέβαια η δημόσια παραδοχή της κ. Μπαζιάνας μέσα από την συνέντευξη της ότι ο Αλέξης Τσίπρας άλλα ήθελε να κάνει και άλλα έκανε παρουσιάζοντας μάλλον καταλάθος ως αποτυχημένο έκανε τα πράγματα χειρότερα. 

Και αυτή ήταν η μόνο αλήθεια που είπε η κ. Μπαζιάνα, όχι μόνο δεν τα κατάφερε ο Αλέξης Τσίπρας αλλά και με δική του υπογραφή η λιτότητα θα συνεχιστεί έως το 2022 όπως και η εκχώρηση της δημόσιας περιουσίας, μέχρι το 2115, καταστρέφοντας την χώρα.


Κ.Β.
NOW



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου