Δευτέρα, 29 Μαΐου 2017

Φεύγουν οι ηγέτες και μένουν πίσω τα πολιτικά σκουπίδια ΚαραμέροΤην ώρα που όλοι οι πολιτικοί της χώρας εκφράζουν τα συλλυπητήρια τους για τον χαμό του ιστορικού ηγέτη Κωνσταντίνου Μητσοτάκη και η περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου έκανε την εξής δήλωση: «Ένας μεγάλος κύκλος της σύγχρονης Ιστορίας του τόπου κλείνει σήμερα με τον θάνατο του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη. Μιας πολιτικής προσωπικότητας η οποία ταυτίστηκε με εξόχως θετικές και αρνητικές πτυχές της σύγχρονης ιστορίας του τόπου. Πλέον η Ιστορία έχει τον τελευταίο λόγο για την αποτίμηση ενός πολιτικού βίου».

Ένα πολιτικό τίποτα από την περιφέρεια Αττικής, εμφανίστηκε και έκανε μια ειρωνική ανάρτηση την ημέρα του θανάτου του επίτιμου προέδρου της ΝΔ.

Με ένα ειρωνικό σχόλιο εκφράστηκε μέσω του λογαριασμού του στο Twitter ο αντιπεριφερειάρχης Αττικής Γιώργος Καραμέρος για τον θάνατο του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη. 

«Ο μέγας Κωνσταντίνος Μητσοτάκης κατόρθωσε στο θάνατό του να τον υμνούν περισσότερο η διαπλοκή & τα χαμαιτυπεία (δικοί του όροι)» έγραψε ο κύριος Καραμέρος που εκπροσωπεί τον ΣΥΡΙΖΑ και δέχτηκε βροχή επικριτικών σχολίων για την ασεβή του στάση. 


Ο βουλευτής Ρεθύμνου του κόμματος Γιάννης Κεφαλογιάννης, του απάντησε καταλλήλως λέγοντας του ότι είναι ντροπή.


Την ίδια αντίδραση είχε και ο Άδωνις Γεωργιάδης


Κριτική άσκησε και ο Λευτέρης Αυγενάκης για την άθλια ανάρτηση του πολιτικού τίποτα Γιώργου ΚαραμέρουΚαι η χρήστες του Twitter περιέλαβαν καταλλήλως το πολιτικό τίποτα Γιώργο Καραμέρο.
Αντιδράσεις:

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου