Σάββατο 11 Μαρτίου 2017

Βόλος: Kραδαίνοντας ξύλα φυγαδεύτηκαν Κασιδιάρης και άλλοι Χρυσαυγίτες από τηλεοπτικό σταθμό (video)




Η συνέντευξή τους διακόπηκε, λόγω συγκέντρωσης αντιεξουσιαστών 

Συγκέντρωση έξω από τον τηλεοπτικό σταθμό "ASTRA" στον Βόλο, πραγματοποίησαν αντιεξουσιαστές και αναρχικοί, ζητώντας να σταματήσει η μετάδοση συνέντευξης που έδινε εκείνη την ώρα ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης.   

Δυνάμεις των ΜΑΤ είχαν περικυκλώσει το κτίριο του "ASTRA" προκειμένου να μη επιτρέψουν την είσοδο στα τηλεοπτικά στούντιο στους αντιεξουσιαστές.   Κασιδιάρης, Ηλιόπουλος και άλλοι χρυσαυγίτες φυγαδεύτηκαν κραδαίνοντας ρόπαλα από τον τηλεοπτικό σταθμό, αφού η συνέντευξη διακόπηκε και δεν συνεχίστηκε, ενώ οι συγκεντρωμένοι παρέμειναν έξω από τα γραφεία του «Άστρα» φωνάζοντας συνθήματα κατά της Χρυσής Αυγής και για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, παρουσία αστυνομικών δυνάμεων και ΜΑΤ. 



O αστυνομικός υποδιευθυντής κ. Γιώργος Ντιζές, ενώ συντόνιζε την επιχείρηση για να αποφευχθεί οποιαδήποτε σύγκρουση, είδε έκπληκτος την ομάδα των Χρυσαυγιτών να βγαίνει από το γκαράζ του τηλεοπτικού σταθμού επί της οδού Κοραή, να είναι εξοπλισμένοι με κράνοι και ρόπαλα, σαν έτοιμοι για μάχη σώμα με σώμα, κάτι που ευτυχώς αποφεύχθηκε. 

Ακολουθώντας τις εντολές του κ. Ντιζέ οι Βουλευτές της ΧΑ μετά των συνοδών τους επιβιβάστηκαν στα αυτοκίνητά τους και έφυγαν χωρίς να ανοίξει μύτη, στις 4.15 περίπου το απόγευμα.    



Lifo.gr Με πληροφορίες από ΑΜΠΕ και magnesianews/Φωτό magnesianews.gr 


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου