Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2016

Θεοδωράκης: Οι υποκλοπές στο ΚΚΕ συνδέονται με μισθοδοτούμενους εκδότες ακροδεξιών σάιτ και τρολ των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ

Menelaos Myrillas / SOOC 


Ο επικεφαλής του Ποταμιού ανέφερε ακόμα ότι «η κυβέρνηση αργά ή γρήγορα θα πέσει. Το θέμα είναι να μην απειλήσει αυτή η πτώση την ευρωπαϊκή μας πορεία».

Την εκτίμηση ότι υπάρχει ένα νήμα που συνδέει τις «συνακροάσεις» που κατήγγειλε το ΚΚΕ και «μισθοδοτούμενους εκδότες ακροδεξιών σάιτ και εντύπων» όπως και «τρολ των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ», εξέφρασε ο Σταύρος Θεοδωράκης μιλώντας στην εφημερίδα «Επένδυση».  

 «Το θέμα είναι σοβαρό. Μίλησα και με τον κ.Κουτσούμπα. Και δεν είναι, βέβαια, το μόνο κρούσμα. Θα θυμάστε ότι η κυρία Γεροβασίλη είχε παραδεχθεί δημοσίως ότι στα υπουργεία έχουν προσληφθεί τρολ για να πολεμούν τους αντιπάλους της κυβέρνησης. Μισθοδοτούν εκδότες ακροδεξιών σάιτ και εντύπων για να πετάνε λάσπη και να φοβερίζουν. Υπάρχει, λοιπόν, ένα νήμα που τα συνδέει όλα αυτά», αναφέρει συγκεκριμένα.  

Ερωτώμενος για τον πρωθυπουργό σχολίασε ότι «ο κ.Τσίπρας αντί να χτίζει, γκρεμίζει. Αντί να ενώσει, διχάζει. Ωστόσο, είμαστε εν μέσω μιας καταιγίδας. Πρέπει να ολοκληρωθεί η δεύτερη αξιολόγηση, να πάρουμε τη δόση, η οικονομία περιμένει πώς και πώς αυτά τα χρήματα, να μπούμε στο πρόγραμμα Ντράγκι... Αυτές είναι οι προτεραιότητες αυτήν τη στιγμή». Ο επικεφαλής του Ποταμιού αναφέρθηκε στην ανάγκη να ολοκληρωθεί ομαλά η αξιολόγηση λέγοντας: «Η κυβέρνηση αργά ή γρήγορα θα πέσει. 

Το θέμα είναι να μην απειλήσει αυτή η πτώση την ευρωπαϊκή μας πορεία». Ερωτώμενος για το ποιος, κατά τη γνώμη του, πρέπει να έρθει στη συνέχεια, απάντησε: «Ποιος πρέπει να έρθει; Ένα Ποτάμι που θα τα αλλάξει όλα χωρίς να γκρεμίσει τη χώρα». 

Αναφερόμενος στην παρουσία του πρωθυπουργού στην Κούβα σε σχέση με την επίσκεψη Ομπάμα, τόνισε: «Το κοντράστ με ενόχλησε. Με τον Ομπάμα ο κ.Τσίπρας ήταν σαν να έκανε αγγαρεία. Και κοντά στον Μαδούρο άνοιξε η ψυχή του. Μα με τον Μαδούρο; Και μετά αναρωτιόμαστε γιατί μας κοιτάνε παράξενα στον σύγχρονο κόσμο». 




Πηγή: lifo.gr


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου