Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2016

Ντ. Μπακογιαννη: Δεν θα μακροημερεύσει η κυβέρνηση, πρόβλημα ο πρωθυπουργός



Σκληρή κριτική στην κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα ασκεί η Ντόρα Μπακογιάννη σημειώνοντας, μεταξύ άλλων, κάνοντας λόγο πως στις επόμενες εκλογές η ΝΔ στοχεύει στην αυτοδυναμία. Ωστόσο, όπως επισημαίνει, θα πρέπει να αναζητήσει τη μεγαλύτερη δυνατή κοινωνική και πολιτική συμμαχία για την ανασυγκρότηση του κράτους.

«Το τελευταίο που χρειάζεται ο τόπος, σήμερα, είναι οποιασδήποτε μορφής πολιτική αλαζονεία», δηλώνει στη συνέντευξή της, στο ΑΠΕ.

Μιλώντας, συγκεκριμένα για το "πάγιο αίτημα" πλέον της αξιωματικής αντιπολίτευσης για εκλογές σημείωσε πως οι πρώωρες εκλογές δεν είναι μακρία και αποτελεί επίσης "αίτημα της κοινωνίας".

Χαρακτήρισε μάλιστα "πρόβλημα" τον ίδιο τον πρωθυπουργό σημειώνοντας πως παρά τον ανασχηματισμό η κυβέρνηση δεν μπορεί να μακροημερεύσει.

Αναφορικά με τη σύσταση του ΕΣΡ, εκφράζει τη χαρά της «που επικράτησε τελικά η σωφροσύνη», και δηλώνει οπαδός της εθνικής συνεννόησης.

Για τα εργασιακά, η κα Μπακογιάννη σχολιάσε πως η "εργασιακή ζούγκλα" δεν μπορεί να είναι λύση.

Τέλος, για την πρόσφατη εκλογή του Ντόναλντ Τράμπ, η συντονίστρια Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών της ΝΔ υποστηρίζει την άποψη ότι «θα περιμένουμε να δούμε για να κρίνουμε».



Πηγή : sofokleousin.gr


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου