Δευτέρα 8 Αυγούστου 2016

Κυρίτσης: Κοινός τόπος στον ΣΥΡΙΖΑ όσα λέω για Σακκά-Σεϊσίδη και ο ΣΥΡΙΖΑ σιωπή!!




Κώστας Βουκελάτος

Διώξεις «φρονηματικού χαρακτήρα» χαρακτήρισε τις διώξεις των κατηγορούμενων τρομοκρατών ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γ. Κυρίτσης και πάλι καλά κρατήθηκε για να μην τους χαρακτηρίσει «πολιτικούς κρατούμενους».

Από τις δηλώσεις του Γ. Κυρίτση φαίνεται καθαρά στην ελληνική κοινωνία ότι υπάρχουν περίεργες διασυνδέσεις ενός τμήματος του ΣΥΡΙΖΑ με αριστερίστικες ομάδες και οι ιδεολογικές εμμονές σε δήθεν αντιεξουσιαστικές και αντικρατικιστικές δράσεις που τους καθιστούν επικίνδυνους για την δημόσια ασφάλεια.

 Ούτε το κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ ούτε το Μαξίμου με τον πρωθυπουργό έχουν τολμήσει να παρέμβουν στα όσα είπε ο βουλευτής τους Γ. Κυρίστης και το "κοινός τόπος στον ΣΥΡΙΖΑ αυτά που λέω για Σακκά-Σεϊσίδη" αφήνει εκτεθειμένο στην κοινωνία το κόμμα και την κυβέρνηση αφού η κοινωνία αναρωτιέται γιατί είναι ακόμα βουλευτής ο Γ. Κυρίτσης.

Ο Γ. Κυρίτσης εκτός απο τις αναρτήσεις του στο facebook, σήμερα σε ραδιοφωνική του συνέντευξη όχι μόνο επέμεινε στις δηλώσεις του όσον αφορά τις δηλώσεις του για την υπόθεση Σακκά-Σεϊσίδη αλλά και υποστήριξε ότι «αυτά που λέω είναι κοινός τόπος στον ΣΥΡΙΖΑ, και σε μεγάλο βαθμό κυβερνητική πολιτική».

Η παραπάνω δήλωση του εμπλέκοντας όλο το κόμμα είναι χειρότερη και από την στήριξη του πριν από μία εβδομάδα στους αντιεξουσιαστές, τις καταλήψεις  και προχθές υπέρ των τρομοκρατών που συνελήφθησαν.

Αμφισβήτησε ο Γ. Κυρίτσης και μερικά πειστήρια που εμπλέκουν τους συλληφθέντες τρομοκράτες λέγοντας ότι είναι «τελείως παγίδα, όπως το αποτύπωμά σου σε μια σακούλα». «Εγώ ιδεολογικά δεν ξέρω που βρίσκονται οι άνθρωποι εμείς ΣΥΡΙΖΑ είμαστε» πρόσθεσε.

Το θέμα είναι πάρα πολύ σοβαρό για να σιωπά η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ να μην παίρνει θέση ο πρωθυπουργός και να μην ζητάει την παράιτηση του Γ. Κυρίτση απο το βουλευτικό του αξίωμα το κόμμα των ΑΝΕΛ και ο ίδιος ο Τσίπρας.

Το θέμα είναι πάρα πολύ σοβαρό επίσης για να μην παίρνει θέση η δικαιοσύνη και η αντιτρομοκρατική πιστεύω να έχουμε εξελίξεις άμεσες που θα δείξουν στην κοινωνία ότι δεν πρέπει να φοβάται γιατί η κυβέρνηση, η αστυνομία και η δικαιοσύνη λειτουργία υπέρ της ασφάλειας της χώρας.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου