Κυριακή 10 Ιουλίου 2016

Αντιεξουσιαστές ανεξέλεγκοι τραυμάτισαν αστυνομικούς εχθές το βράδυ σε νέα επεισόδια




Οι αντιεξουσιαστές δρουν ανεξέλεγκτοι καθημερινά και όπως μάθαμε εχθές παίρνουν και τον νόμο στα χέρια τους όποτε θέλουν.

Το κράτος για τους δικούς του λόγους ανέχεται αυτή την κατάσταση της ανομίας, των καταστροφών και της τρομοκρατίας στο κέντρο της Αθήνας χωρίς να δίνει μια οριστική λύση διαλύοντας τους πυρήνες αυτών των ομάδων.

Άλλο ένα βράδυ που η περιοχή των Εξαρχείων μετατράπηκε σε πεδίο μάχης, για ώρες οι αντιεξουσιαστές ανενόχλητοι να πετούσαν μολότοφ, πέτρες και φωτοβολίδες στους αστυνομικούς, τραυματίζοντας μάλιστα 3 από αυτούς που μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο.

Τα επεισόδια άρχισαν μια ώρα μετά από τα μεσάνυχτα με τους κουκουλοφόρους στο γνωστό πια παιχνίδι τους, να κρύβονται στο πολύπαθο Πολυτεχνείο χρησιμοποιώντας το ως ορμητήριο, το Πολυτεχνείο που μόνο για μαθήματα δεν χρησιμοποιείται αλλά έχει καταντήσει άσυλο κακοποιών και λαθρομεταναστών.

Οι αντιεξουσιαστές έβαλαν φωτιές κατέστρεψαν αυτοκίνητα και ιδιωτικές περιουσίες, έκαναν χρήση μαρμάρων και εκρηκτικών μηχανισμών εναντίον των αστυνομικών και όποτε αυτοί αποφάσισαν και κουράστηκαν σταμάτησαν και ανενόχλητοι γύρισαν στο γκέτο των Εξαρχείων αφήνοντας πίσω του τραυματίες αστυνομικούς, καμένες περιουσίες και καταστροφή στην περιοχή.







0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου