Τρίτη, 16 Φεβρουαρίου 2016

Στρατός 171 μετακλητών στη γραμματεία της ΚυβέρνησηςΔεν έχουν πού να καθίσουν!

Στις γενικές γραμματείες πρωθυπουργού και Κυβέρνησης και του υπουργού Επικρατείας έχουν διοριστεί 171 υπάλληλοι, σύμφωνα με έγγραφο που διαβίβασε στη Βουλή ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Χριστόφορος Βερναρδάκης - Τον περασμένο Ιούλιο ο αντίστοιχος αριθμός ήταν 78

Κομματικός υπέρ-στρατός έχει διοριστεί στις γενικές γραμματείες πρωθυπουργού και Κυβέρνησης και στους υπουργού Επικρατείας. Σύμφωνα με στοιχεία που διαβίβασε στη Βουλή ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Χριστόφορος Βερναρδάκης, στα τρία γραφεία έχουν διοριστεί 171 υπάλληλοι (μετακλητοί, ειδικοί και επιστημονικοί συνεργάτες) με αποτέλεσμα να προκύπτει το ερώτημα: που χωράνε όλοι αυτοί; Να σημειωθεί ότι σύμφωνα με στοιχεία του περασμένου Ιουλίου ο αντίστοιχος αριθμός ήταν 78!

Σύμφωνα πάντα με το έγγραφο του κ. Βερναρδάκη οι μετακλητοί στο γραφείο του πρωθυπουργού και των υπουργείων ανέρχονται σε 634 που σημαίνει ότι σε σχέση με τον Ιούλιο του 2015 αυξήθηκαν κατά 80. 

Πέραν των 171 υπαλλήλους των γενικών γραμματειών πρωθυπουργού και Κυβέρνησης, στο Υπουργείο Εσωτερικών εργάζονται 57 υπάλληλοι, όσοι και στο υπουργείο Οικονομίας, του Γιώργου Σταθάκη. 

Στο υπουργείο Οικονομικών 41, στο Υπουργείο Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης και Αλληλεγγύης 54, στο Υπουργείο Υγείας 23, στο Υπουργείο Παιδείας 36, στο Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας 30, στο Υπουργείο Δικαιοσύνης και Διαφάνειας, 30, στο Υπουργείο Εσωτερικών 57, ενώ στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας 34.

Δείτε το έγγραφο που υπέβαλε σήμερα ο κ. Βερναρδάκης στη Βουλή, σε απάντηση της ερώτησης που κατέθεσαν 39 βουλευτές της ΝΔ με θέμα «Ευνοϊκή μεταχείριση για τα "χαϊδεμένα" παιδιά του ΣΥΡΙΖΑ»


Xρήστος Μπόκας
Πηγή : protothema.gr


Αντιδράσεις:

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου