Τρίτη 23 Δεκεμβρίου 2014

Κόντρα κυβέρνησης - ΣΥΡΙΖΑ για την εξέλιξη του "Χαϊκάλης - gate"


Συνέχεια στην αντιπαράθεση κυβέρνησης - αξιωματικής αντιπολίτευσης έδωσε η δικαστική εξέλιξη της υπόθεσης των καταγγελιών του Παύλου Χαϊκάλη, τις οποίες ο εισαγγελέας έθεσε σήμερα στο αρχείο κρίνοντας ότι δεν προέκυψε καμία ένδειξη για τη διάπραξη του αδικήματος της δωροδοκίας βουλευτή.

Από την Κουμουνδούρου άφησαν αιχμές για τους χειρισμούς της Δικαιοσύνης σημειώνοντας πως "παρά την ομολογημένη απόπειρα χρηματισμού βουλευτή, η παραπομπή στο αρχείο της υπόθεσης χωρίς προηγουμένως να έχει διαταχθεί άρση του τηλεφωνικού απορρήτου των συνδιαλέξεων των εμπλεκομένων, γεννάει εύλογα ερωτήματα σε σχέση με την ορθότητα και τη σκοπιμότητα της απόφασης".

Απαντώντας στις αιχμές αυτές, η κυβερνητική εκπρόσωπος Σοφία Βούλτεψη δήλωσε πως "το μόνο ομολογημένο σε αυτή τη στημένη υπόθεση είναι η συμμαχία του ΣΥΡΙΖΑ με το κόμμα Καμμένου-Χαϊκάλη" και πρόσθεσε: "Ο κ. Τσίπρας επιμένει να καλύπτει τους βασικούς συνεργάτες του στην τρίτη κατά σειρά σκευωρία, αν και μοναδικός σκοπός τους ήταν η εφαρμογή ενός ακόμη σχεδίου ανωμαλίας. Μπροστά σ' αυτά τα σχέδια ανωμαλίας που απεργάζονται, δεν διστάζουν να επιτεθούν ακόμη και στη Δικαιοσύνη".

"Πλέον δεν απομένει παρά ο ελληνικός λαός να βάλει στο αρχείο με την ψήφο του, κυβέρνηση, καθεστώς και παρακράτος" ήταν το σχόλιο που έκανε ο Πάνος Καμμένος για τη δικαστική εξέλιξη της υπόθεσης Χαϊκάλη.


Πηγή : megatv


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου