Πέμπτη 6 Νοεμβρίου 2014

Κατερίνη: Σάλος με μαθητή που υποστηρίζει ότι αποβλήθηκε επειδή ζήτησε να γίνεται έπαρση της Ελληνικής σημαίας στο σχολείο - Η απάντηση του διευθυντή



Ο μαθητής υποστήριξε ότι καθηγητής τον αποκάλεσε φασίστα, ακραίο και κακό - Το σχολείο πάντως παρουσιάζει μια διαφορετική εκδοχή των γεγονότων...Όλα ξεκίνησαν στις αρχές της εβδομάδας όταν ο μαθητής του 2ου ΕΠΑΛ Κατερίνης, πήρε 3ήμερη αποβολή. Ο νεαρός υποστήριξε ότι τον απέβαλαν επειδή ζήτησε έπαρση της ελληνικής σημαίας και να ακούγεται ο Εθνικός Ύμνος στο σχολείο του. Το θέμα μάλιστα έγινε πρωτοσέλιδο στην εφημερίδα Δημοκρατία.
Ο μαθητής μίλησε στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 και υποστήριξε ότι καθηγητής τον αποκάλεσε φασίστα, ακραίο και κακό. Μάλιστα σύμφωνα με τον μαθητή, ο διευθυντής του είπε ότι είναι απειλή προς τη δημοκρατία και το σχολείο και γι'αυτό το λόγο αποβλήθηκε.
Το σχολείο από την πλευρά του διαψεύδει τους ισχυρισμούς του μαθητή με τον σύλλογο διδασκόντων να αναφέρει ότι ο λόγος που αποβλήθηκε ο μαθητής δεν ήταν η σημαία αλλά άλλες αξιόποινες πράξεις. «Το δημοσίευμα αναφέρει ψευδώς ότι εγώ ως διευθυντής, ο οποίος δεν είμαι Έλληνας, τον κατηγόρησα ως φασίστα, κακό, αναρχικό», διευκρίνισε ο διευθυντής του σχολείου, Κύριλλος Τζερμπάκ.
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στη σελίδα ''Τοπικά Νέα'' του NewsIt
Επισήμανε ότι η αποβολή έγινε για άλλες πράξεις και ενέργειες του μαθητή, κυρίως για την προσβλητική συμπεριφορά του απέναντι στο διευθυντή, στους υποδιευθυντές και σε καθηγητές.

Πηγή : newsit.gr



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου