Πέμπτη 16 Οκτωβρίου 2014

Οι αλληλοκατηγορίες των κόμματων αποδεικνύουν την απόλυτη παρακμή του πολιτικού συστήματος.



Γράφει ο Κώστας Βουκελάτος

Τον τελευταίο καιρό παρακολουθούμε την κατηφόρα της κυβέρνησης και της αξιωματικής αντιπολίτευσης όσο αφορά το ήθος και την αξιοπρέπεια που έχουν οι δηλώσεις τους γιατί από σχέδια εξόδου από την κρίση η κατηφόρα δεν έχει τέλος και όποιον παρασύρουν με τις βλακείες που λένε.

Η παρακμιακή βουλή σε ανησυχητικό ποσοστό έχει δώσει τα δείγματα της από την αρχή δείχνοντας ότι δεν υπάρχει αξιόλογο πολιτικό προσωπικό να βοηθήσει την Ελλάδα και τους έλληνες να βγουν από τα δύσκολα και να προσχωρήσουν μπροστά.

Οι αλληλοκατηγορίες των τελευταίων ημερών που ανταλλάσουν ΣΥΡΙΖΑ – Ν.Δ. επιδεινώνουν το κλίμα και μόνο αποσταθεροποίηση φέρνουν, δεν δείχνουν σοβαρότητα των πολιτικών και του κράτους γενικότερα και βυθίζουν περισσότερο την Ελλάδα και την ψυχολογία των ελλήνων.

Φωνές να παρέμβουν εισαγγελείς για δηλώσεις πολιτικών τρομάζουν τους έλληνες για την ποιότητα των πολιτικών που μας κυβερνούν και για την ποιότητα αυτών που θέλουν να μας κυβερνήσουν αναρωτώμενοι τ θέλουν όλοι αυτοί και τη συμφέροντα έχουν εκτός από το να μας βουλιάζουν καθημερινά πιο μέσα στην λάσπη.

Όποιος είναι σοβαρός και όχι πολιτικός είναι πάρα πολύ προβληματισμένος με την όλη κατάσταση που βγάζει μια εικόνα στον κόσμο ενός κράτους καραγκιόζη που δυστυχώς κανένας δεν γελάει γιατί με τέτοιες συμπεριφορές τα χειρότερα έρχονται και φταίμε εμείς γιατί εμείς τους στέλνουμε στην βουλή δυστυχώς.

Τα τελευταία εικοσιτετράωρα η στάση της κυβέρνησης και της αντιπολίτευσης επιδείνωσε αυτή την εικόνα παρακμής, ανικανότητας και ανεπάρκειας των πολιτικών αυτής της άμοιρης χώρας έκανε την Ευρώπη να παρακολουθεί άλαλη και τις  αγορές να αντιδρούν σε βάρος της χώρας μας.

Ποιο το όφελος της χώρας εκτοξεύοντας τέτοιες  αλληλοκατηγορίες;

Είναι τέτοιος ο λαϊκισμός που όποιος ακούσει τις δηλώσεις Τσίπρα και των στελεχών του με τις ιδιαίτερες δηλώσεις της κυρίας Κωνσταντοπούλου που απασφάλισε μετά από πολύ καιρό στην βουλή καταλαβαίνει τι χάλια είναι αυτοί που κυβερνούν αλλά και αυτοί που θέλουν να κυβερνήσουν με τα στελέχη που έχουν είναι τα ίδια χάλια και χειρότερα.

Πώς θα υπερασπιστείς την σταθερότητα με τέτοιες Δηλώσεις κύριες Τσίπρα;

Πώς θα υπερασπιστείς την σταθερότητα με τέτοια στελέχη που διαθέτει ο ΣΥΡΙΖΑ κύριε Τσίπρα;

Πώς θα υπερασπιστείς την σταθερότητα κύριε Σαμαρά έχοντας στελέχη πρώτης γραμμής όπως ο Άδωνις;

Πώς περιμένετε να μας πάρουν στα σοβαρά και να μας βοηθήσουν οι δανειστές και οι Ευρωπαίοι όταν βλέπουν ότι και εσείς δεν θέλετε να βοηθήσετε την χώρας με τέτοιες δηλώσεις και συμπεριφορές νομίζοντας ότι κατηγορώντας και κινδυνολογώντας θα καταφέρει ο ένας να παραμείνει στην κυβέρνηση και ο άλλος να κυβερνήσει και το αποτέλεσμα αυτής της γελειότητας για την Ελλάδα και του έλληνες μία χώρα θέατρο σκιών.

Ο ελληνικός λαός πρέπει να  σας τιμωρήσει όλους στις εκλογές και κυβέρνηση και αξιωματική αντιπολίτευση και τα κόμματα της παρακμής που βρίσκονται στο κοινοβούλιο και ειδικά όλους αυτούς που έβαλε μέσα στην βουλή και έχουν φτάσει σε τέτοιο επίπεδο την πολιτική ζωή και την χώρα.

Λίγη σοβαρότητα και ποιότητα στην πολιτική ζωή της χώρα για το καλό μας ρε παιδιά για το μέλλον των παιδιών μας για να μας δουν λίγο με αξιοπρέπεια οι δανειστές μας και να μην προβληματίζονται και γελάνε με την κατάντια μας.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου