Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2020

Αθλιότητα Τσίπρα για να κερδίσει τους αρνητές δεν απαντά εάν θα εμβολιαστεί μαζί με Μητσοτάκη

 



Βρήκε target group ο Αλέξης Τσίπρας για να εξαπατήσει, άλλωστε δεν είναι η πρώτη φορά που στοχεύει σε τέτοιες ομάδες που είναι εύκολες να εξαπατηθούν, όπως έκανε με τους Ρομά και τους Πακιστανούς για ψήφους το 2019.

Ξέροντας ότι τον έχουν πάρει χαμπάρι οι νοήμονες πολίτες και ότι δεν μπορεί να τους εξαπατήσει, στοχεύει πλέον στους αρνητές της μάσκας και του εμβολίου μήπως και τσιμπήσει κανένα ψήφο για να επιβιώσει.

Παρά το κάλεσμα Μητσοτάκη ο Αλέξης Τσίπρας,  γνωστός λαοπλάνος και πολιτικός απατεώνας, αποφεύγει επιμελώς κάθε σαφή αναφορά επί του θέματος, στοχεύοντας σε αυτό το μικρό κομμάτι πολιτών, τους αρνητές μάσκας και εμβολίου, επιθυμώντας να εκμεταλλευθεί κομματικά την αγανάκτηση πολλών πολιτών εξαιτίας της πανδημίας. 

Τελειωμένος πολιτικά ο Αλέξης Τσίπρας, με το ένα σκάνδαλο να έρχεται μετά το άλλο και άμεση, η έμμεση εμπλοκή του σε όλα τα σκάνδαλα, που ίσως τον οδηγήσουν σε ποινικές ευθύνες γιατί μέχρι τώρα την έχει γλιτώσει, δεν έχει ακροατήριο εκτός από ορισμένους στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ και ψάχνει νέα κορόιδα που θα τον πιστέψουν.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου