Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2020

Θυμήθηκε την απάτη που έστηνε "με ένα νόμο και ένα άρθρο" ο Τσίπρας και γελάει κόσμος μαζί του




Είναι νωπές οι μνήμες του ελληνικού λαού που έπεσε θύμα της απάτης που έστησε ο Αλέξης Τσίπρας μαζί με τους συνεργάτες του για να κυβερνήσει την χώρα.

Μιά ρητορική που χρησιμοποιούσε συχνά για να εξαπατήσει τον κόσμο ήταν η κατάργηση «των μνημονίων με ένα νόμο και ένα άρθρο», και αντί να ντρέπεται το επανέφερε ο Αλέξης Τσίπρας υποσχόμενος αυτή τη φορά ότι θα καταργήσει το νέο πτωχευτικό νομοσχέδιο.

Μάλιστα είχε το θράσος να ξεστομίσει ότι δεσμεύεται στο ελληνικό λαό και όποιος τον άκουσε έβαλε τα γέλια.

«Δεσμευόμαστε στον ελληνικό λαό:

Ο πρώτος νόμος που θα καταργηθεί μόλις επανέλθουμε στη διακυβέρνηση του τόπου, θα είναι αυτός (σ.σ. πτωχευτικό).

Το πρώτο που θα κάνουμε τη δεύτερη φορά, θα είναι να πάρουμε τα κλειδιά της οικονομίας από το παρασιτικό κεφάλαιο.

Με Συστημική τράπεζα υπό Δημόσιο μανατζμεντ. Με αξιοποίηση της Αναπτυξιακής Τράπεζας. Με παροχή ρευστότητας στην πραγματική οικονομία και όχι στην ελιτ. Με προστασία της λαϊκής κατοικίας αλλά και με μια στεγαστική πολιτική που βάζει ως προτεραιότητα το δικαίωμα κάθε πολίτη στη στέγη, ως ανθρώπινο δικαίωμα» είπε ο γνωστός πλέον παντού πολιτικός απατεώνας Αλέξης Τσίπρας.

Εκεί που γέλασε και πάλι όποιος τον άκουσε ήταν όταν προειδοποίησε αυτός που έκανε διακοπές στα κότερα ότι «η δεύτερη φορά θα έρθει, όσο και να σας στηρίζει η ελιτ που ευνοείτε με τη παντοδυναμία του χρήματος και των μέσων. Και η δεύτερη φορά να το ξέρετε, θα είναι αλλιώς. Όχι για εμάς, ούτε για εσάς. Για τον ελληνικό λαό»

Τελικά δεν πρόκειται να νιώσει ποτέ ντροπή ο Αλέξης Τσίπρας και γιαυτό είναι ένα βήμα πριν από το πολιτικό του τέλος.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου