Κυριακή, 12 Ιανουαρίου 2020

Με τι αυτοκίνητο σκοτώθηκε ο επιχειρηματίας Θόδωρος ΝιτσιάκοςΘλίψη έχει προκαλέσει στον επιχειρηματικό χώρο της Ελλάδας ο ξαφνικός χαμός του Θόδωρου Νιτσιάκου. Το Newsauto.gr έψαξε και έμαθε ποιο ήταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε τη μοιραία μέρα.

Το κυνήγι αγριογούρουνου φαίνεται πως ήταν η μεγάλη αδυναμία του Έλληνα επιχειρηματία. Μια δραστηριότητα που απαιτεί εμπειρία, παρατήρηση των περασμάτων και φυσικά συνεργασία με πολλά άτομα. Τη στιγμή του ατυχήματος και σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες που έχουμε στη διάθεσή μας, ο Θόδωρος Νιτσιάκος είχε πάει να δει τα σημεία όπου την επόμενη μέρα θα «στηνόταν» η ομάδα κυνηγίου. Δηλαδή από ποια μέρη περνάνε τα αγριογούρουνα.

Όπως όλα δείχνουν, στο 5ο χιλιόμετρο του δασικού δρόμου Αετομηλίτσας-Πληκατίου, το όχημα ακινητοποιήθηκε λόγω πάγου. Μετέπειτα και λόγω αυξημένης ολισθηρότητας, ο επιχειρηματίας έφυγε με το αυτοκίνητου σε χαράδρα χάνοντας τη ζωή του. Οι πληροφορίες μας αναφέρουν πως το εν λόγω αυτοκίνητο ήταν ένα Suzuki Samurai (είναι τετρακίνητο και φέρει βενζινοκινητήρα 1,3 λίτρων με 75 άλογα). Πρόκειται για ένα όχημα ιδιαίτερα προσφιλές στον κυνηγετικό κόσμο λόγω της αξιοπιστίας του, των αυξημένων δυνατοτήτων κίνησης εκτός δρόμου και της ευελιξίας που προσφέρει σε δύσβατα μέρη. Ωστόσο, οι συνθήκες απόλυτου παγετού απαιτούν χρήση ειδικών ελαστικών και σε πολλές περιπτώσεις αντιολισθητικές αλυσίδες, ανεξάρτητα με το 4κίνητο αυτοκίνητου που έχουμε στη διάθεσή μας.Κώστας Φούζας 
Newsauto.gr


Αντιδράσεις:

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου