Παρασκευή 27 Ιουλίου 2018

Απίστευτα ξεφτιλισμένοι και αντρόπιαστοι ρίχνουν τις ευθύνες αλλού χωρίς ένα συγνώμη



Ούτε ένα συγνώμη για τους 84 νεκρούς!!!

Μόνο ντροπή ένιωσαν εχθές οι Έλληνες βλέποντας την συνέντευξη ξεφτίλα μιας άθλιας κυβέρνησης που έδωσαν οι Τόσκας - Τζανακόπουλος και αντί να ζητήσουν ένα συγνώμη και να απολογηθούν, έδιναν συγχαρητήρια ο ένας στον άλλον αποθέωναν χωρίς ίχνος ντροπής τους εαυτούς τος, δεν έκαναν λάθη και αυτός που φταίει είναι ο καιρός, οι εμπρηστές και η άναρχη δόμηση. 

Τραγικές φιγούρες δίπλα στις τραγικές φυσιογνωμίες του Τόσκα - Τζανακόπουλου ήταν οι αρχηγοί της πυροσβεστικής και της αστυνομίας οι οποίοι επίσης δήλωσαν υπερήφανοι για το έργο τους, χωρίς ίχνος αυτοκριτικής ξεφτιλίζοντας τις στολές τους και τα γαλόνια τους.

Δύο πράγματα κράτησε ο Ελληνικός λαός στην χθεσινή συνέντευξη παρωδία αυτό που είπε ο Τόσκας ότι μπορεί να έγιναν λάθη  αλλά όπως τόνισε ότι όσο και αν σκέφτηκε κατέληξε ότι δεν βρήκε μεγάλα επιχειρησιακά λάθη σε όλη αυτή την κατεύθυνση των επιχειρήσεων. Και ότι είναι τόσο επιτυχημένος που υπέβαλε παραίτηση στον Τσίπρα και αυτός που κάνει τον πρωθυπουργό σε βάρος της χώρας δεν την δέχτηκε.

Προκαλώντας και δείχνοντας ανικανότητα ο αρχηγός του πυροσβεστικού σώματος τόνισε ότι εισηγηθήκαμε την εκκένωση των περιοχών αλλά στην συνέχεια ο υπαρχηγός τόνισε ότι δεν θα μπορούσε να υλοποιηθεί το συγκεκριμένο σχέδιο.

Για να πάρει τον λόγο ο Τζανακόπουλος ώστε να τα κάνει χειρότερα δείχνοντας ακόμα μία φορά την ανικανότητα που τους διακρίνει και να πει ότι δεν είναι ευθύνη της πυροσβεστικής η εκκένωση και στην συνέχεια τόνισε ότι δεν θα μπορούσε να γίνει εκκένωση γιατί το φαινόμενο ήταν αστραπιαίο! «Δεν μπορούσε να εκκενωθεί μία πόλη 20.000 ανθρώπων. Θα θέλαμε να ήταν διαφορετικό θα θέλαμε αλλά δεν μπορούσαμε να κάνουμε τίποτα. Οι κατασκηνώσεις δεν μπορούν να συγκριθούν με οικισμούς». 

Μάλιστα στις επίμονες ερωτήσεις των δημοσιογράφων ο Τζανακόπουλος εκνευρισμένος απάντησε καθεστωτικά και ακροαριστερά όπως του αρμόζει λέγοντας «Θα πάρετε την απάντηση που θέλω να σας δώσω. Δεν θα συνεχίσουμε τον διάλογο».

Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:


Η θλιβερή παράσταση απόσεισης κάθε ευθύνης που έστησε απόψε η κυβέρνηση, - με την συνδρομή δυστυχώς και των υπηρεσιακών παραγόντων που έχει επιλέξει ως επικεφαλής των σωμάτων ασφαλείας - προκαλεί μόνον οργή. Aνίκανους πολιτικούς γνώρισε και άλλη φορά η χώρα. Αλλά με το θράσος να δηλώνουν ακόμη και υπερήφανοι, ύστερα από μια πρωτόγνωρη εθνική τραγωδία, ποτέ.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου