Παρασκευή 20 Απριλίου 2018

Μαφιόζικη επίθεση στο κέντρο της Αθήνας το βράδυ! Σκότωσαν μπράβο της νύχτας



Την ώρα που εχθές στην βουλή ο Ν. Τόσκας κορόιδευε, και εξαπατούσε τους πολίτες και τους βουλευτές της αντιπολίτευσης ότι η εγκληματικότητα έχει μειωθεί με στοιχεία που τον βολεύουν, ο πόλεμος της νύχτας γιγαντώνεται.

Στις 10 το βράδυ της Πέμπτης  έγινε η μαφιόζικη επίθεση με Καλάσνικοφ που δέχτηκε ο άντρας μέσα στο αυτοκίνητό του, στη συμβολή των οδών Πεισιστράτου και Τριπόλεως, στους Αγίους Αναργύρους.

Σύμφωνα με την αστυνομία πρόκειται για γνωστό μπράβο που συμμετείχε στην ομάδα του Βασίλη Γρίβα, που δολοφονήθηκε, τον Μάιο του 2017. Ο 44χρονος που είναι γνωστός και ως «Μπου» ή «Μπούμπι» συμμετείχε στην ίδια ομάδα με τον επίσης γνωστό ως «Καράφλα», που ήθελαν να κυριαρχήσουν στην περιοχή του Πειραιά.

Η ομάδα του 44χρονου είχε αντιπαλότητα με την ομάδα του Χαϊδαρίου, κυρίως τον Παναγιώτη Βλαστό, αλλά και τον Βασίλη Στεφανάκο, ο οποίος σκοτώθηκε και αυτός εν ψυχρώ 17 Ιανουαρίου 2018, μέσα στο αυτοκίνητό του, όπως και το σημερινό θύμα αυτού του συνεχιζόμενου πολέμου μεταξύ των αντιπάλων ομάδων της νύχτας.

Το θύμα δέχτηκε καταιγισμό από σφαίρες, οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο απεγκλώβισαν τον αιμόφυρτο άνδρα από το αυτοκίνητό του και τον επιβίβασαν σε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που τον μετέφερε εν ζωή, αν και βαριά τραυματία, στο νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός», όπου αργότερα κατέληξε.

 Στο σημείο έχουν βρεθεί τουλάχιστον τέσσερις κάλυκες πυροβόλου όπλου.




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου