Τρίτη 6 Φεβρουαρίου 2018

Απίστευτο! Συνήγορος του Κουρουμπλή το Λιμενικό σώμα.



Διαψεύδει οποιαδήποτε εμπλοκή του ονόματος του και δικαίωμα του στην υπόθεση NOVARTIS και στη σχετική δικογραφία, ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Παναγιώτης Κουρουμπλής.

Η δήλωση του :

"Δεν υπάρχει απολύτως καμία αναφορά του ονόματός μου στη σχετική δικογραφία και πώς θα μπορούσε άλλωστε, δεδομένου ότι εγώ ο ίδιος έχω προκαλέσει τη δικαιοσύνη να διερευνήσει πιθανές ποινικές ευθύνες των φαρμακοβιομηχανιών για πληθώρα ζητημάτων ( όπως φορολογικές παραβάσεις, ελλείψεις στην αγορά , την τήρηση ή μη των υποχρεωτικών πιστώσεων που έθετε ο νομοθέτης κλπ )" 

Αυτό που προκάλεσε όμως τους πολίτες και τους εξόργισε είναι που έκανε τον συνήγορο του Κουρουμπλή το ίδιο το λιμενικό σώμα με ανάρτηση του, υπερασπίζοντας το όνομα του.



Φυσικά και δεν είναι ο ρόλος των ενόπλων δυνάμεων αυτός του συνηγόρου των πολιτικών προϊσταμένων τους και το θέμα δεν πρέπει να μείνει έτσι, ώστε να βρεθεί ο υπαίτιος αυτού του σκανδάλου.

Μόνο στα καθεστώτα γίνονται φερέφωνα των καθεστωτικών τα σώματα ασφαλείας και όλα δείχνουν ότι τα πράγματα δεν πάνε καλά.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου