Παρασκευή, 29 Σεπτεμβρίου 2017

Καμμένος: «Όχι» σε άρθρα του νόμου για την αλλαγή φύλου και «Τουρκική Ένωση Ξάνθης»Στην τροπολογία Κοντονή για την «Τουρκική Ένωση Ξάνθης» αλλά και στο νομοσχέδιο που αφορά την αλλαγή φύλλου αναφέρθηκε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, Δημήτρης Καμμένος.

«Οι πληροφορίες μου είναι ότι δεν θα γίνουν κάποιες προσθήκες όπως είχαν συμφωνηθεί», δήλωσε  για την τροπολογία Κοντονή που αφορά την «Τουρκική Ένωση Ξάνθης» και ξεκαθάρισε, μιλώντας στον realfm 97,8 ότι «δεν θα το ψηφίσω, προσωπικά».

Ταυτόχρονα, ο βουλευτής των ΑΝΕΛ δήλωσε ότι θα καταψηφίσει άρθρα του σχεδίου νόμου που αφορά την αλλαγή φύλου.

«Είπαμε "ναι" επί της αρχής για να δούμε πώς θα γίνει και η συζήτηση και των φορέων. Χθες βγήκε και από τους φορείς και από τον κ. Κοντονή, ότι παραδέχθηκε στη συνδιάσκεψη ότι "ναι" υπάρχει πλέον "παράθυρο" στο να γίνει υιοθεσία. Οπότε, δεν θα ψηφίσουμε αυτά τα άρθρα. Θα ψηφίσουμε το δεύτερο κομμάτι».

Και στη συνέχεια πρόσθεσε: «Δεν μπορούμε να βάλουμε ένα άρθρο ή μία τροπολογία να τον τροποποιήσουμε αυτόν τον νόμο ότι με την αλλαγή φύλου απαγορεύεται να γίνει υιοθεσία; Γιατί μπορεί να υπάρχει ενδεχόμενος δόλος, λέω εγώ, ενδεχόμενος».


Πηγή : newsbeast.gr


Αντιδράσεις:

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου