Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2016

Παιδεραστής 101 ετών ομολόγησε : «Βίαζα τα κoριτσάκια, κακοποιούσα και ένα αγόρι»



Ο Ραλφ Κλαρκ, συνταξιούχος οδηγός φορτηγού, κρίθηκε ένοχος για κακοποίηση και βιασμό δύο νεαρών αδερφών κοριτσιών στα τέλη της δεκαετίας του 1970 και στις αρχές της δεκαετίας του 1980, αφού είχε νωρίτερα ομολογήσει την διάπραξη σεξουαλικού εγκλήματος με θύμα τον τότε ανήλικο μαθητή, αδερφό των κοριτσιών καθώς και την απόπειρα βιασμού του.

Ο Ραλφ Κλάρκ, ο οποίος γεννήθηκε τον Μάρτιο του 1915, όχι μόνο δεν έδειξε κανένα ίχνος μεταμέλειας κατά τη διάρκεια της δίκη του, παραδέχτηκε μάλιστα ότι είχε ασελγήσει και σε ένα ανήλικο αγόρι το ίδιο διάστημα!

Χρειάστηκε να περάσουν πολλά χρόνια πάντως μέχρι να καθίσει ο υπέργηρος παιδόφιλος στο εδώλιο του κατηγορουμένου, καθώς τα θύματα του από ντροπή έκρυβαν την αλήθεια για δεκαετίες.

Η αστυνομία τόνισε πως ο Κλαρκ αποτελεί τον γηραιότερο άνθρωπο στην νομική ιστορία της Βρετανίας που κρίθηκε ένοχος. Ο Κλαρκ κακοποίησε τα κορίτσια, τότε ηλικίας 4 έως 13 ετών, στο σπίτι του στο Μπέρμιγχαμ στην κεντρική Βρετανία, στην καμπίνα του φορτηγού του και στην μικρή αποθήκη του κήπου του. Επίσης κακοποίησε επανειληµµένως τον αδερφό των κοριτσιών.

Οι δύο γυναίκες σήμερα 40 και 50 χρονών αποφάσισαν να καταγγείλουν τον βιαστή τους μόλις τον περασμένο Αύγουστο, όταν έκλεισε τα 100 χρόνια ζωής και όλη η τοπική κοινωνία στην πόλη τους άρχισε να τον «επαινεί» που έζησε μια τόσο ενάρετη ζωή.

Παρά την ηλικία του Κλαρκ, είναι πιθανόν να του επιβληθεί ποινή φυλάκισης κατά την ανακοίνωση της ποινής την Δευτέρα. 




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου