Τρίτη 10 Μαρτίου 2015

Έκλεψαν οι ληστές, έκλεψαν και οι ταμίες την ΕΥΔΑΠ στο Μαρούσι


Όλα έγιναν στις 2 Μαρτίου. Δυο κουκουλοφόροι μπήκαν στο υποκατάστημα της ΕΥΔΑΠ στην συμβολή των οδών Τσαλδάρη και Μιαούλη στο Μαρούσι.

Οι υπάλληλοι περίμεναν την χρηματαποστολή και είχαν τα χρήματα κάτω από το γκισέ. Όμως προηγήθηκαν οι ληστές οι οποίοι με την απειλή όπλων πήραν 56.000 ευρώ.

Θα έλεγε κανείς ότι πρόκειται για μια κλασική ληστεία, όμως η ιστορία δεν τελειώνει εδώ.

Αφού ειδοποιήθηκε η αστυνομία άρχισε να ερευνά τον χώρο και να παίρνει καταθέσεις από τους υπαλλήλους. Οι δυο ταμίες κατέθεσαν ότι εκτός από τα χρήματα που ήταν κάτω από το γκισέ, οι ληστές πήραν και χρήματα από το χρηματοκιβώτιο.

Αυτό προβληματίζει τους αστυνομικούς οι οποίοι το βρίσκουν κλειστό. Μελετώντας το υλικό από τις κάμερες που υπάρχουν μέσα στον χώρο βλέπουν τον έναν από τους δυο ληστές να πλησιάζει το χρηματοκιβώτιο, να το βλέπει κλειστό και να φεύγει!

Διαπιστώνουν λοιπόν ότι ο ένας από τους δυο ταμίες έχει ανοίξει λίγο μετά την ληστεία το χρηματοκιβώτιο και έχει πάρει από μέσα 17.000 ευρώ!

Τα χρήματα μάλιστα τα τοποθέτησε στην τσάντα της συναδέλφου του! 

Βλέποντας όλα αυτά οι αστυνομικοί τους φώναξαν κατά μόνας στην ασφάλεια όπου και τελικά αφού στην αρχή μάσησαν τα λόγια τους τελικά ομολόγησαν ότι έβαλαν χέρι στο βάζο με το μέλι!

Ο 46χρονος ταμίας και η 60χρονη συνεργός του - η οποία έχει και εγγόνια - σύμφωνα με την αστυνομία έβαλαν στο κόλπο και τον τρίτο ταμία έναν 48χρονο ο οποίος είχε ρεπό εκείνη την ημέρα, προφανώς για να του κλείσουν το στόμα.

Το ποσό βρέθηκε στο σύνολό του εκτός από περίπου 1.000 ευρώ τα οποία πρόλαβαν να ξοδέψουν...


Πηγή : newsit.gr


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου