Πέμπτη 16 Οκτωβρίου 2014

Θύμα αδίστακτων ληστών ηλικιωμένος μέρα μεσημέρι!!


Αδίστακτοι ληστές χωρίς κανένα δισταγμό μέρα μεσημέρι ξυλοφόρτωσαν άσχημα τον άτυχο άνδρα για να του αρπάξουν τα χρήματα τα οποία είχε πάρει από την τράπεζα.

Ο 84χρονος είχε πάει σε υποκατάστημα της Εθνικής στην περιοχή της Καλλιθέας και είχε κάνει ανάληψη 2.000 ευρώ από τον λογαριασμό του.

Μέσα στην τράπεζα όπως συμβαίνει σε πολλές τράπεζες είχε στήσει καρτέρι μια από τις πολλές σπείρες που στήνουν παγίδα και ληστεύουν τα θύμα τους. Το κόλπο γνωστό στην αστυνομία και στις τράπεζες,  βλέπουν την ανάληψη που κάνει ένας ηλικιωμένος και ανήμπορος τον παρακολουθούν και μόλις βρίσκουν την ευκαιρία συνήθως στην είσοδο του σπιτιού τους η στο ασανσέρ ορμούν και κτυπούν ανεξέλεγκτα το θύμα αρπάζοντας τα λεφτά του.

Έτσι συνέβη και στον άτυχο 84χρονο την ώρα που άνοιγε το ασανσέρ για να ανέβει  στο σπίτι του ένοιωσε ένα κάψιμο στο πίσω μέρος του κεφαλιού του και έπεσε λιπόθυμος και τότε άρχισαν οι δράστες να τον κτυπούν μέχρι να βρουν  τα λεφτά της ανάληψης.

Οι γείτονες είδαν τι συνέβη και προσπάθησαν να στους σταματήσουν αλλά οι δράστες έγιναν καπνός και άφησαν τον ηλικιωμένο σε μια λίμνη αίματος και με σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Το θύμα από εχθές το μεσημέρι νοσηλεύεται στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση.

Αυτή η πάγια τακτική των κακοποιών συνεχίζεται και καλό θα ήταν όλοι μας και περισσότερο οι ηλικιωμένοι να μην κάνουμε ανάληψη μεγάλων ποσών ακόμα και μικρότερων χωρίς να συνοδευόμαστε από κάποιον συγγενή μας και να είμαστε προσεκτικοί στο ταμείο κοιτώντας γύρω μας για περίεργες κινήσεις ώστε να ειδοποιήσουμε την ασφάλεια της τράπεζας.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου