Τρίτη 7 Οκτωβρίου 2014

Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης : Εκατό νέους ερευνητές προσλαμβάνει ο Ελληνικός Γεωργικός Οργανισμός "ΔΗΜΗΤΡΑ"


Την προκήρυξη πρόσληψης εκατό νέων ερευνητών που θα πλαισιώσουν τις δομές του ανακοίνωσε Ελληνικός Γεωργικός Οργανισμός (ΕΛΓΟ) - ΔΗΜΗΤΡΑ.

«Η ενέργεια αυτή αναμένεται να δώσει μια νέα πνοή στον τομέα της έρευνας και ανάπτυξης της καινοτομίας σε όλους τους τομείς της πρωτογενούς παραγωγής της χώρας, δημιουργώντας έναν από τους μεγαλύτερους ερευνητικούς οργανισμούς του αγροτικού τομέα στη Μεσόγειο.
Προσδοκία του ΕΛΓΟ - ΔΗΜΗΤΡΑ είναι οι νέοι αυτοί επιστήμονες να στελεχώσουν τα ερευνητικά ινστιτούτα, που παραμένουν εδώ και χρόνια υποστελεχωμένα ή σε αδράνεια, δίνοντας μια νέα δυναμική στην ελληνική γεωργία και συμβάλλοντας στην ανάδειξη και αξιοποίηση των συγκριτικών της πλεονεκτημάτων».
Απαραίτητη προϋπόθεση για την κατάληψη θέσης ερευνητή είναι η κατοχή διδακτορικού διπλώματος και η ερευνητική εμπειρία - δημοσιεύσεις στα γνωστικά αντικείμενα, που καλύπτουν όλους τους τομείς της αγροτικής παραγωγής.
Συγκεκριμένα, οι θέσεις που προκηρύσσονται ανά θεματική ενότητα είναι: τριανταοκτώ για τη φυτική παραγωγή, δέκα για τη ζωική παραγωγή & την κτηνιατρική έρευνα, δεκατρείς για τη δασική έρευνα, έντεκα για τους εδαφοϋδατικούς πόρους, οκτώ για την τεχνολογία τροφίμων, έξι για την αλιευτική έρευνα και πέντε για την αγροτική οικονομία.
Το πλήρες κείμενο της προκήρυξης και τα απαραίτητα για την πρόσληψη δικαιολογητικά έχουν αναρτηθεί στις ιστοσελίδες www.elgo.gr και www.nagref.gr.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου