Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2020

Επιχείρησε να μαζέψει την νέα χυδαιότητα του ο ανήθικος Γιαννούλης περί χρηματισμού του Σρόιτερ

 



Δεν είναι η πρώτη φορά που ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Γιαννούλης χυδαιολογεί εναντίον άλλων, λέει ψέματα και προκαλεί κάνοντας μεγαλύτερη ζημιά στον ΣΥΡΙΖΑ.

Να μαζέψει για ακόμα μία φορά την χυδαιότητα του επιχείρησε ο Χρήστος Γιαννούλης, ειδικά μετά τις αντιδράσεις ακόμα και στην Κουμουνδούρου, που προκάλεσαν οι αισχρές αναρτήσεις κατά του Αντώνη Σρόιτερ για τη συνέντευξη με τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Οι χυδαίες αναρτήσεις του βουλευτή Γιαννούλη κατέβηκαν μετά τις αντιδράσεις μάλλον με παρέμβαση του ίδιου του Τσίπρα που δεν άντεξε ούτε αυτός ο γνωστός ανήθικος τέτοια χυδαιότητα.

Μιλώντας στο ραδιόφωνο του Alpha, ο ο γνωστός για την χυδαιότητα και ανηθικότητα βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ υποστήριξε ότι με τις αναρτήσεις του δεν υπαινίχθηκε ότι ο κ. Σρόιτερ και οι δημοσιογράφοι του Alpha πληρώθηκαν για τη συνέντευξη. 

Και ενώ το είπε αυτό και ποιος τον πίστεψε, στο τέλος της συνέντευξης υποστήριξε ότι «ο Μητσοτάκης έχει βάλει το χέρι του σε μια αντιδημοκρατική ενημέρωση».

«Σε καμία περίπτωση δεν υποστήριξα ότι είναι πληρωμένη η συνέντευξη, ούτε ότι ο εργαζόμενος χρηματίστηκε ή συναλλάχτηκε για τη συνέντευξη. Αυτό που είπα είναι ότι ο κ. Μητσοτάκης βρίσκεται με κάποιον τρόπο να περνάει τις λιγότερες δυνατές κριτικές στον δημόσιο λόγο» σημείωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ προσθέτοντας: «Δεν υπαινίχθηκα χρηματισμό του Σρόιτερ, ήταν ένα σαρκαστικό σχόλιο και κατέβηκε όχι από φόβο, αλλά επειδή έχει χαθεί η δυνατότητα να γίνεται συζήτηση κριτικής και σχολίων, χωρίς να μετατρέπεται σε λύσσα εκτόνωσης. Σέβομαι και τιμώ τη δημοσιογραφική παρουσία συναδέλφων».

Παράλληλα, ο Χρήστος Γιαννούλης υποστήριξε ότι έχει δικαίωμα, ως πολίτης, να ασκεί κριτική. «Έχω δικαίωμα να κάνω κριτική σε συνάδελφο που έχει δώσει δείγματα γραφής; Η συνέντευξη κάλυψε όλα τα θέματα της επικαιρότητας; Είμαι πολίτης και μπορώ να κάνω κριτική. Έχω κάνει συνεντεύξεις και στον κ. Μητσοτάκη και στον κ. Τσίπρα. Ζητάω συγγνώμη όταν δεν παρερμηνεύονται αυτά που γράφω. Σε καμία περίπτωση η ερμηνεία δεν ήταν ότι είναι πληρωμένη η συνέντευξη. Είναι ένας σαρκασμός. Όταν θέλει κάποιος να τον διαστρεβλώσει το κάνει με μεγάλη άνεση».

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε, επίσης, ότι ο σαρκασμός που επιχείρησε να κάνει αφορούσε τον Πρωθυπουργό και όχι τους δημοσιογράφους του Alpha.




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου