Σάββατο 29 Αυγούστου 2020

Η ανευθυνότητα από κάπου ξεκίνησε! Μητέρα της 24χρονης: «Αμφιβάλλω αν υπάρχει ο ιός»

 


Στο Mega εμφανίστηκε η μητέρα της 24χρονης και αφού προσπάθησε να απαξιώσει το Εθνικό Σύστημα Υγείας, μας είπε ότι αμφιβάλλει ότι υπάρχει και  Κορωνιός.

«Με τόσα που ακούμε, αμφιβάλω πια για το αν υπάρχει ο Κορωνoιός», δήλωσε ανεύθυνα η μητέρα στην εκπομπή.

Φταίνε οι άλλοι, αυτό μας είπε με λίγα λόγια η μητέρα της 24χρονης. 

Και δεν έφτανε αυτό προσπάθησε να απαξιώσει και το Εθνικό Σύστημα Υγείας λέγοντας : «Έφυγε από τη Θεσσαλονίκη, καθοδόν στο τρένο ενημερώθηκε ότι το τεστ είναι θετικό, μέχρι εκεί, ούτε να μείνει στην Αθήνα ούτε να πάει στο Αττικό, τίποτα. Δεν είχε συμπτώματα, δεν είχε πυρετό, της έβαζαν θερμόμετρο κάθε πέντε λεπτά. Τους πήραν με ασθενοφόρο, το είχαν έξω στα παγκάκια, έχω την απαίτηση να γίνει και δεύτερο τεστ, γιατί το Ιπποκράτειο είναι γνωστό ότι έχει κάνει πολλά λάθη σε αυτόν τον τομέα», προσέθεσε.

Συνέχισε χωρίς να ζητάει συγνώμη για την ανευθυνότητα της 24χρονης λέγοντας : «Με τόσα που ακούμε, είμαστε αμφίβολοι πια για το αν υπάρχει ο κορωνοϊός. Χωρίς συμπτώματα, δεν καταλαβαίνω πως βγήκε θετικό το τεστ. Το πρώτο λάθος έγινε από το Ιπποκράτειο. Έβαλαν το παιδί για αιμοκάθαρση πριν 3 μήνες, γιατί δεν του έκαναν τεστ κορωνοϊού πρώτα;», διερωτήθηκε σε έντονο ύφος η μητέρα.

«Γιατί στο λιμάνι του Πειραιά δεν της έκαναν τεστ κορωνοϊού;», επέμεινε.

«Απαιτώ να γίνει επανάληψη του τεστ στην κόρη μου. Της είπαν απλώς ότι είναι θετική, δεν της είπαν τίποτα άλλο. Δεν πήρε οδηγίες», κατέληξε





0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου