Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2019

Θέλουν να αποφύγουν την ξεφτίλα για συνεργασία με την ακροαριστερά και επικαλούνται τον Καραμανλή



Είμαι «παιδί» του παππού Καραμανλή, ουδέποτε υπήρξα «αριστερόφοβος», είπε ο Τέρενς Κουίκ και τρίζουν τα κόκαλα του Καραμανλή!!!

Πιάνουν στο στόμα τους τον Καραμανλή μήπως και ξεφύγουν απο την ξεφτίλα των επιλογών τους αλλά γελάει περισσότερο ο κόσμος μαζί τους.

Ο Κουίκ σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Documento», υποστηρίζει ότι αναγνωρίζει «την μαχητικότητα, τον πατριωτισμό και την εντιμότητα του Πάνου Καμμένου», όμως «αυτό δεν σημαίνει ότι θα του συγχωρήσω τον απρεπή τρόπο με τον οποίο εκφράζεται για το πρόσωπό μου». Οπως λέει, πέραν της Συμφωνίας των Πρεσπών, εκείνο που ενόχλησε περισσότερο τον Πάνο Καμμένο ήταν η δήλωσή του ότι «συνεργάζομαι πάρα πολύ καλά με τον Νίκο Κοτζιά». 

Ο Τέρενς Κουίκ αναφέρει επίσης ότι «στην ιδρυτική διακήρυξη των Ανεξάρτητων Ελλήνων δεν υπάρχει καμία αναφορά στο θέμα του μακεδονικού, υπήρξαν όμως τρεις αποφάσεις του εθνικού συμβουλίου του κόμματος για τη μη χρήση του όρου "Μακεδονία", όπως επίσης υπάρχει και στο κυβερνητικό πρόγραμμα των ΑΝΕΛ».

Ο  Κουίκ αδίστακτος δηλώνει "καραμανλόπαιδο" του "παππού Καραμανλή", αναφέρει ότι ήταν σαφής ως προς τη στήριξή του στην κυβέρνηση, εκτιμώντας ότι «η κυβέρνηση δεν θα φέρει κάτι που θα με δυσκολέψει» εξ αιτίας της διαφορετικής του πολιτικής προέλευσης. Μάλιστα έκανε και κριτική στη Ν.Δ. για αυτά που είπε περί «ένταξης στην ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ βουλευτών σε τιμή ευκαιρίας» κάλεσε την αξιωματική αντιπολίτευση «να κοιτάξει πόσο μόρφωμα έχει καταντήσει γιατί δεν έχει καμία σχέση με το κόμμα που άφησε πίσω του ο Κωνσταντίνος Καραμανλής, ούτε με το κόμμα που άφησε ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης». Για να καπηλευθεί περισσότερο τον Καραμανλή είπε ότι το 1978 δέχθηκε την παραίνεση του Κωνσταντίνου Καραμανλή «να μην είναι αριστερόφοβος».

Και το κερασάκι στην τούρτα!!!! Ο Τέρενς Κουίκ δεν έκρυψε ότι θα ήθελε να συνεργαστεί με την ακροαριστερά του Τσίπρα λέγοντας ότι «θα το κουβεντιάσω με τον πρωθυπουργό όταν έλθει η ώρα», «ξέρω ότι κάθε κουβέντα μπορεί να βγάλει ένα τίτλο, αλλά είμαι από τους ανθρώπους που ποτέ δεν λένε "ποτέ"».







0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου