Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2018

Ο Τζανακόπουλος δείχνει την πόρτα εξόδου στον Κοτζιά και όσους δεν αντέχουν το καθεστώς



Παραπαίει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ και οδηγείται ευτυχώς προς το τέλος της.

Ο Κοτζιάς απείλησε ότι θα πάει σπίτι του και η κυβέρνηση μέσω του κυβερνητικού εκπροσώπου του έδειξε την πόρτα.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος μιλώντας σήμερα στην τηλεόραση του ALPHA είπε ότι: «Το μήνυμα που εξέπεμψε ο πρωθυπουργός ήταν σαφές καθαρό και προς όλες τις κατευθύνσεις. Το τρένο της κυβέρνησης προχωρά και θα φτάσει στον προορισμό του. Όποιος δεν θέλει να φτάσει σε αυτόν τον προορισμό ή όποιος δυσφορεί στην διαδρομή τότε πρέπει να κατέβει από το τρένο.

Ο υπουργός Εξωτερικών έχει τακτική επικοινωνία με τον πρωθυπουργό αν ήθελε να του πει κάτι θα το έλεγε. Δεν ξέρω ποιος είναι αυτός ο οποίος κάνει διαρροές. Εγώ δεν ξέρω αν ο κ. Κοτζιάς δυσφορεί. δεν μπορώ να το πιστέψω όμως. Δεν έχει λόγο να δυσφορεί. Γιατί η πολιτική του πρωθυπουργού στο θέμα της Συμφωνίας των Πρεσπών είναι αυτή με την oποία συμφωνεί ο κ. Κοτζιάς.

Άρα, δεν υπάρχει κανένας λόγος προς δυσφορία. Αν συνέβαινε κάτι τέτοιο είμαι σίγουρος ότι ο κ. Κοτζιάς δεν θα το επικοινωνούσε μέσω διαρροών. Αυτή η κυβέρνηση δεν επικοινωνεί με διαρροές. θα το έλεγε ευθέως στον πρωθυπουργό με τον οποίο έχει καθημερινή και τακτική επικοινωνία».


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου