Πέμπτη 14 Ιουνίου 2018

Οι συλληφθέντες αντιεξουσιαστές και οι σχέσεις τους με τον τρομοκράτη Νίκο Μαζιώτη




Από αυτή την σύλληψη φαίνεται ποιοι κρύβονται μέσα στις συμμορίες των αντιεξουσιαστών, και το πόσο επικίνδυνοι είναι για την ασφάλεια των πολιτών εάν συνεχιστεί αυτή η προστασία και η ανοχή που δείχνει η κυβέρνηση στα εγκλήματα τους.

Ο 26χρονος φέρεται να ανήκει στην ομάδα αντιεξουσιαστών που ηγετικό τους μέλος έχει παρουσιαστεί ως μάρτυρας υπεράσπισης στη δίκη του Επαναστατικού Αγώνα. Στο σπίτι της 23χρονης βρέθηκε όπλο, σφαίρες και αλεξίσφαιρο γιλέκο.

Στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μία βαριοπούλα, μία κουκούλα τύπου full face , ένα περιλαίμιο, δύο ζευγάρια γάντια, έξι φιάλες με μπογιά και ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου.

Έπειτα από έρευνα που πραγματοποίησε η Κρατική Ασφάλεια στο σπίτι της 23χρονης βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα πιστόλι των 9 χιλιοστών, δυο γεμιστήρες κατάλληλοι για το συγκεκριμένο όπλο, 100 φυσίγγια των 9 χιλιοστών, ένα αλεξίσφαιρο γιλέκο και δυο αντιασφυξιογόνες μάσκες.

Η υπόθεση λαμβάνει μεγαλύτερες διαστάσεις, αφού σύμφωνα με τις πληροφορίες της ΕΛ.ΑΣ., τόσο η 23χρονη, όσο και ο 26χρονος που συνελήφθησαν μετά την επίθεση στην Ελληνοαμερικανική Ένωση, φέρεται να ανήκουν στην ομάδα γνωστού και δραστήριου μεσήλικα Αντιεξουσιαστή, οποίος κατά το παρελθόν διατηρούσε στενή φιλία με τον τρομοκράτη Νίκο Μαζιώτη, αρχηγό του “Επαναστατικού Αγώνα”.

Μάλιστα ο ίδιος άνθρωπος κατά την διάρκεια της δίκης για τον “Επαναστατικό Αγώνα” είχε εμφανιστεί ως μάρτυρας υπεράσπισης του Νίκου Μαζιώτη.




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου