Δευτέρα, 11 Ιουνίου 2018

Αντί να παραιτηθεί ντροπιασμένος, ο Τόσκας προκαλεί : Λόγια του αέρα τα περί ατιμωρησίας του ΡουβίκωναΑμετανόητος ο συνταξιούχος Νίκος Τόσκας που κάνει τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, και εκτελεί συγκεκριμένες εντολές προστασίας της δράσης αντιεξουσιαστών.

Αντί να παραιτηθεί πλήρως αποτυχημένος και να ζητήσει συγνώμη από την κοινωνία, πήρε θέση μετά την απόπειρα εισβολής μελών του Ρουβίκωνα στο υπουργείο, χαρακτηρίζοντας «λόγια του αέρα» τα όσα ισχυρίζεται η αντιπολίτευση για ατιμωρησία της συγκεκριμένης αναρχικής συλλογικότητας.

«Μέχρι τώρα έχουν γίνει 120 συλλήψεις μελών του Ρουβίκωνα» είπε ο κ. Τόσκας, ο οποίος κατηγόρησε τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκο Μητσοτάκη, για προσπάθεια δημιουργίας εντυπώσεων με ψέματα.

«Την κανονικότητα μόνο ο ίδιος δεν τη βλέπει, τη βλέπουν οι τουρίστες που έρχονται κατά χιλιάδες», πρόσθεσε.

Μάλιστα είχε το θράσος να υπερασπιστεί την απόλυτη αποτυχία του χαρακτηρίζοντας την ώς το έργο του σημειώνοντας ότι η κατάσταση στην Αθήνα είναι πολύ καλύτερη από την προηγούμενη κυβερνητική περίοδο με τα χημικά και τα άγρια επεισόδια.

Η απόλυτη παρακμή του ανθρώπου που δεν θέλει να ξαναγυρίσει στην σύνταξη του και να ανακτήσει την αξιοπρέπεια του με μια παραίτηση.


Αντιδράσεις:

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου