Δευτέρα 15 Ιανουαρίου 2018

Σε πλήρη εξευτελισμό ο Αλέξης Τσίπρας επιδόθηκε σε ψέματα ντροπιάζοντας το κοινοβούλιο



Ξεκίνησε με το ότι 2018 θα είναι μια χρονιά ορόσημο για την Ελλάδα, και θα το καταφέρουμε πείσμα εκείνων που είναι σε εκνευρισμό και αμηχανία και εξ δεξιών και εξ αριστερών μας, είπε κλείνοντας.

Στο κεφάλαιο της ομιλίας του για τις μεταρρυθμίσεις, στις οποίες προχώρησε η κυβέρνησή του, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας έκανε ειδική αναφορά στις αλλαγές στο ραδιοτηλεοπτικό τοπίο, το οποίο ευτυχώς δεν μπόρεσε να το ελέγξει καθεστωτικά. 

Τόλμησε να μιλήσει για ανομία ο Αλέξης Τσίπρας λέγοντας : Μετά απο 30 χρόνια ανομίας. Όσο και αν πολεμήσατε και πολεμάτε αυτή την σημαντική προσπάθεια, η ανομία πλέον τελειώνει».

Για τις απεργίες ο πρωθυπουργός είπε ότι το δικαίωμα στην απεργία είναι ιερό. Εχουμε κάνει τεράστια προσπάθεια σε δύσκολες και αντίξοες συνθήκες, είπε ο κ. Τσίπρας, αγνοώντας όπως φαίνεται τι περιλαμβάνει το πολυνομοσχέδιο που έχει φέρει για ψήφιση.

Και άρχισε το παραμύθι της οικονομίας ο Αλέξης Τσίπρας,  όταν έχει γονατίσει και καταστρέψει τα νοικοκυριά και τις επιχειρήσεις, και όταν η πλειοψηφία των θέσεων εργασίας είναι ημιαπασχόληση και εναλλακτικές μορφές απασχόλησης πείνας. Με θράσος και το γνωστό ακροαριστερό Μαδούρικο ύφος είπε ότι : Eπί 3 συναπτά έτη, η χώρα μας υπερκαλύπτει τους δημοσιονομικούς στόχους: Με ρυθμούς ανάπτυξης κοντά στο 2%, με μείωση της ανεργίας κατά 7%, με ρεκόρ 10τίας στις Άμεσες Ξένες Επενδύσεις, ενώ οι αποδόσεις των ομολόγων βρίσκονται σε επίπεδα 2006, κάτω και από το όριο του 4%.

Μόνο στο εξάμηνο ανάμεσα στη β' και γ' αξιολόγηση, η κυβέρνηση έχει φέρει στη Βουλή και έχουν εγκριθεί εμβληματικά νομοσχέδια για την Υγεία, την Ανώτατη Εκπαίδευση, την Έρευνα, τα Εργασιακά, τα κοινωνικά δικαιώματα.

Αναφερόμενος στις αξιολογήσεις, παραδέχθηκε ότι στην δεύτερη έγιναν και συμβιβασμοί, ενώ για την τρίτη αξιολόγηση οι θετικές ρυθμίσεις είναι περισσότερες από τις όποιες αλλαγές γίνονται σε άλλη κατεύθυνση.

Το γνωστό παραμύθι και μετά κατέβηκε χωρίς φυσικά ντροπή και ηθική επάνω του


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου