Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου 2017

Παπαδημούλη δεν ντρέπεσαι καθόλου; «Ρατσιστές όσοι ζητούν κοινωνικό μέρισμα μόνο για Έλληνες»




Ο Παπαδημούλης εξελίσσεται σε μία ακόμα Συριζαίικη  τραγική φυσιογνωμία της πολιτικής σκηνής της χώρας.

«Η λογική «κοινωνικό μέρισμα μόνο για Έλληνες», μυρίζει ρατσισμό», τόλμησε να δηλώσει ο Δημήτρης Παπαδημούλης αδιαφορώντας για τις αντιδράσεις της Ελληνικής κοινωνίας που υποφέρει από την υπερφορολόγηση.

Και αντί να αναρωτηθεί τι είναι αυτές οι βλακείες που γράφω, αναρωτιέται αν η Νέα Δημοκρατία και το Κίνημα Αλλαγής θα πουν κάτι γι’ αυτό ή θα κρατήσουν «μικροπολιτική σιωπή». 

«Το κοινωνικό μέρισμα καλώς το πήραν όσοι μένουν στην Ελλάδα και πληρούν τις νόμιμες προϋποθέσεις καθώς και τα κοινωνικά κριτήρια που ορίστηκαν. Η λογική «κοινωνικό μέρισμα μόνο για Έλληνες», μυρίζει ρατσισμό. Θα πουν κάτι γι’ αυτό η ΝΔ και το «Κίνημα Αλλαγής»; Πάλι μικροπολιτική σιωπή;», έγραψε ο κ. Παπαδημούλης σε ανάρτησή του στο twitter.

Αγνόησε όμως προκλητικά ότι οι αλλοδαποί δεν φορολογούνται, ενώ οι Έλληνες υποφέρουν από την υπερφορολόγηση της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, αλλά ο λαϊκισμός του δεν τον αφήνει να δει πέρα από τις παρωπίδες του και πρέπει να ντρέπεται για ακόμα μία φορά, αλλά οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ δεν έχουν τσίπα δυστυχώς.





0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου