Κυριακή 1 Οκτωβρίου 2017

"Κέντησε" πάλι ο Μπαλάφας



Κάθε του εμφάνιση είναι και μία έκπληξη για τον πολίτη που κάνει το λάθος να τον ακούσει, γιατί ξεστομίζει απίστευτα πράγματα που δείχνουν ότι ο κ. Μπαλάφας είναι πάντα στον δικό του κόσμο και εκτός πραγματικότητας.

Αφού μας ανακοίνωσε με θράσος στον ΣΚΑΪ, ότι δεν έχει γίνει καμία περικοπή συντάξεων εκνευρίζοντας τους συνταξιούχους, έριξε και την ιδέα του να αμολήσουν τους λαθρομετανάστες μέσα σε πλοία για να αποσυμφορήσουν τα νησιά.

Να αξιοποιηθούν πλωτά μέσα, για την παραμονή σε αυτά των μεταναστών, υπό την μορφή φιλοξενίας,  προανήγγειλε  ο υφυπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννης Μπαλάφας.

Ο κ. Μπαλάφας πρόσθεσε πως οι αυξημένες ροές δεν είναι κάτι που περνάει απαρατήρητο. «Μας απασχολεί και μας ανησυχεί και παίρνουμε μέτρα», ανέφερε χαρακτηριστικά, σημειώνοντας πάντως πως η κατάσταση πριν από δύο μήνες ήταν ελεγχόμενη.

Πρόσθεσε ανήσυχος μην χάσει την βουλευτική του έδρα και το μηνιάτικο ότι  οι εκλογές δεν πρέπει να προκηρυχθούν νωρίτερα από το 2019, όπως είπε και ο Ντάισελμπλουμ που προσαρμόζεται στη γραμμή της κυβέρνησης.

«Εκλογές θα γίνουν το 2019, με την ολοκλήρωση της θητείας της κυβέρνησης, κι αν συμφωνεί και ο κ. Ντάισελμπλουμ να γίνουν εκλογές το ’19 τόσο το καλύτερο» είπε ο κ. Μπαλαφάς θεωρώντας ότι είναι τόσο επιτυχημένη η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ και δεν πρέπει γίνουν εκλογές για το το συμφέρον της χώρας μας και της κοινωνίας.






0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου